To je to što me zanima!

Angelina Jolie se vraća bivšem? Uhvatili ju kako ulazi u njegovu zgradu, u ruci držala bocu vina

Glumac koji je igrao u filmu 'Trainspotting', upoznao je Angelinu na setu filma 'Hackers' 1995., a šest mjeseci kasnije bili su u braku. Mnogi se sjećaju da je tad nosila majicu na kojoj je ispisala njegovo ime vlastitom krvlju.
Vidi originalni članak

Izašla je iz auta ispred njegovog doma u kvartu Dumbo u Brooklynu. U jednoj ruci je imala torbicu Louis Vuitton, a u drugoj bocu skupocjenog vina Peter Michael, kažu svjedoci koji su slavnu glumicu vidjeli u petak navečer.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zato se već priča da je Angelina Jolie (46) obnovila vezu s prvim suprugom, britanskim glumcem Johnnyjem Lee Millerom (48).

Za njega se udala 1996. kad je imala 21 godinu. Glumac koji je igrao u filmu 'Trainspotting', upoznao je Angelinu na setu filma 'Hackers' 1995., a šest mjeseci kasnije bili su u braku. Mnogi se sjećaju da je tad nosila majicu na kojoj je ispisala njegovo ime vlastitom krvlju.

- To je čovjek za kojeg ću se uskoro udati, pa se treba malo žrtvovati da bi veza bila doista posebna - rekla je tad Angelina.

Priznala je tad novinarima da su malo razmišljali i o mogućnosti da se ne vjenčaju odmah, nego da neko vrijeme budu zaručeni, budući da je ona zbog posla morala ostati u Los Angelesu, a on se morao vratiti u Veliku Britaniju.

- Ipak smo u ožujku odlučili pred matičara.

Bračna idila nije trajala predugo. Razišli su se 18 mjeseci kasnije, a brak je okončan 1999.

- Nema žaljenja, brak nije uspio, ali smo ostali dobri prijatelji - rekla je Jolie, a Miller je čak glumio u njezinom redateljskom prvijencu 'U zemlji krvi i meda' koji tematizira rat u BiH.

ROĐENDANSKO SLAVLJE Angelini Jolie su djeca priredila zabavu: 'Duboko je razočarana i nikad neće oprostiti Bradu Pittu'

Nakon razvoda, Jolie se udala za Billyja Boba Thorntona, a zatim, najpoznatijeg, Brada Pitta. Miller je od 2008. do 2018. bio u braku s glumicom Michele Hicks (48) s kojom ima 11-godišnjeg Bustera Timothy Millera

Idi na 24sata

Komentari 34

  • sljastrava 16.06.2021.

    Najljepša glumica svih vremena.

  • ArhitektRijeka 15.06.2021.

    Pit je trebao popit i shvatit da ima posla s borderline narcisoidnom zenskom …. jbga… shvatio je ipak ..nakon svega..

  • Gabrielll 15.06.2021.

    a mora bi barem dvi litre vina popit da bi nju maznia :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare