To je to što me zanima!

Angelina Jolie transformirala se u opernu divu Mariju Callas

Film je posljednji dio trilogije redatelja Pabla Larraína, a u kojima se bavi životima utjecajnih žena iz prošlosti
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (48) u novoj će ulozi utjeloviti legendarnu opernu divu Mariju Callas. Časopis Variety donosi prve fotografije sa seta, a kostimi koje glumica nosi pripadali su samoj pjevačici.

Film u režiji Pabla Larraína (47), koji je režirao Oscarom nominirane filmove 'Jackie' i 'Spancer', posljednji je dio redateljeve trilogije koja donosi biografije uspješnih žena iz prošlosti.

- Jako sam uzbuđen oko početka produkcije filma Maria, za koji se nadam da će publici diljem svijeta približiti izvanredan život i rad Marije Callas, zahvaljujući veličanstvenom scenariju Stevena Knighta, te radu glumaca i cijele filmske ekipe - osobite Angeline Jolie koja se izvanredno pripremila - rekao je Larraín.

BOLAN RAZVOD Angelina Jolie o Bradu Pittu i majčinstvu: 'Ima puno rana koje nisu zacijelile, treba vremena'

Utemeljen na istinitim događajima, film 'Maria' ispričat će burnu, lijepu, ali tragičnu priču o životu svjetske operne pjevačice. Fokus filma bit će temeljen na posljednjim danima života operne dive koje je provela u Parizu 1970-ih. Snimanje će trajati osam tjedana na nekoliko lokacija. U Parizu, Grčkoj, Budimpešti i Milanu.

U VELIKIM PRIPREMAMA Angelina postaje poduzetnica: 'Atelier Jolie će se istaknuti...'

Scenarist filma je Steven Knight, koji je i kreator hit serije 'Peaky Blinders'. Uz Jolie glume i Alba Rohrwacher, Haluk Bilginer, Pierfrancesco FavinoValeria Golino te Kodi Smit-McPhee.

POGLEDAJTE ŠTO MARIJA ŠERIFOVIĆ KAŽE O ESTRADI:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatna Vuga 10.10.2023.

    Totalno fulana glumica po izgledu. Kao i Cvitešićka za Gotovininu mamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare