Show

Komentari 0

Angelina postaje poduzetnica: 'Atelier Jolie će se istaknuti...'

Angelina postaje poduzetnica: 'Atelier Jolie će se istaknuti...'

Atelier Jolie će se istaknuti po održivom pristupu modnom dizajnu, a glumica je pokrenula ovaj projekt da bi potaknula sve na pozitivne promjene koje će ići u korist okolišu

Filmska zvijezda Angelina Jolie (47), osim što je posebna izaslanica Ujedinjenih naroda, i pokroviteljica nekoliko važnih humanitarnih organizacija, sada ulazi i u svijet mode. Novost je podijelila sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Novi projekt koji je najavila ima za cilj donijeti pozitivne promjene za okoliš.

S obzirom na to da je tekstilna industrija jedan od najvećih zagađivača našeg okoliša, glumica je odlučila koristiti svoj utjecaj kako bi se pridružila borbi protiv tog problema.

- Pokrećem nešto novo - kolektiv u kojem svatko može stvarati. 'Atelier Jolie' mjesto je za suradnju kreativnih ljudi s vještom i raznolikom obitelji stručnih krojača, proizvođači i zanatlija iz cijelog svijeta - napisala je na Instagramu.

Eternals" Red Carpet - 16th Rome Film Fest 2021

- Proizlazi iz moje zahvalnosti i dubokog poštovanja prema mnogim krojačima i proizvođačima s kojima sam radila tijekom godina, želje da iskoristim visokokvalitetni 'vintage' materijal i materijal koji je već dostupan, a također i da budem dio pokreta za poticanje samo izražavanja - dodala je Angelina.

'Atelier Jolie' će se istaknuti po svom održivom pristupu modnom dizajnu. Glumica će koristiti 'deadstock' tkanine i 'vintage' materijale koji bi inače završili na odlagalištima otpada.

Rome, Photocall film "Eternals"

Time želi smanjiti količinu otpada i dati novi život tim materijalima kroz nove modne kreacije. Njezin brend će tako, nada se, pokazati da je moguće biti modno osviješten i istovremeno brinuti o okolišu.

Inače, prilikom nedavnog posjeta Bijeloj kući, nosila je 'vintage' Chanel odijelo, dok su njene kćeri također odabrale haljine koje je prethodno nosila njihova slavna majka za svoje pojavljivanje na crvenom tepihu.

U.S. President Joe Biden hosts South Korea's President Yoon Suk Yeol at the White House

Obožavatelji su oduševljeni novim smjerom u karijeri glumice i njenim aktivizmom za zaštitu okoliša. Nije jasno kada će projekt zaživjeti, no Jolie je natuknula da će se to dogoditi na jesen.