To je to što me zanima!

Angelina konačno progovorila o razlozima prekida s Bradom: 'Neki su iskoristili moju šutnju'

Djeca vide i čitaju laži koje se pišu o njima u medijima. No, trudim se stalno ih podsjećati da samo oni znaju koja je prava istina, otkrila je glumica u intervjuu za Vogue
Vidi originalni članak

Mnogi su ih smatrali ne samo najljepšim, već i najskladnijim 'celebrity parom', no onda je 2016. vijest o raspadu njihova braka odjeknula poput bombe u medijima.

Angelina Jolie (45) i Brad Pitt (56) nikada nisu javno progovorili o razlozima prekida, no sada se glumica konačno oglasila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Razvela sam se zbog dobrobiti svoje obitelji. Bila je to prava odluka, a ja se nastavljam fokusirati na njih. Neki su odlučili iskoristiti moju šutnju, a djeca vide i čitaju laži koje se pišu o njima u medijima. No, trudim se stalno ih podsjećati da samo oni znaju koja je prava istina - otkrila je Angelina u intervjuu za Vogue.

Osvrnula se i na odgoj posvojene te biološke djece. Maddox (18), Pax (16) i Zahara (15) su posvojeni dok su Shiloh (14) i blizanci Vivienne te Knox (11) njezina i Bradova biološka djeca.

ANISTON U ŠOKU Strani mediji tvrde: Angelina je opet stala između Jen i Brada...

- Sa svojom posvojenom djecom ne mogu pričati o trudnoći, no zato mogu pričati o detaljima i ljubavi i svemu što smo prošli zajedno. Možemo pričati o cijelom tom putovanju da ih pronađem i kako je bilo pogledati im po prvi puta u oči - poručila je.

Rekla je kako je iznimno blagoslovljena što je dobila dozvolu da bude njihova mama.

- Svakodnevno sam zahvalna - zaključila je Angelina.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rektalni_alpinista 20.06.2020.

    Dali urednik cita ove nazovi price prije objave ili se podvaljuje za klikove samo.i razlog je koji????? Ili slijedi još pet šest nastavaka ali onda se zaboravilo staviti nastavlja se na kraju price.👍👍👍👍

  • nori 🖖 20.06.2020.

    Za nju burek a za Brada pita

  • kung fu panda 20.06.2020.

    Što god bilo bolje se rastati u miru nego biti u paklu lošeg braka.Djeca bi trebala biti zaštićena od svih gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare