To je to što me zanima!

Angelina radi na programu o korona virusu za tinejdžere...

Sadržavat će savjete o tome kako prepoznati štetne dezinformacije, iskustva mladih u uvjetima ograničenja kretanja i savjete o online školovanju...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kylie donirala 6,9 milijuna kuna za maske i zaštitnu opremu...

Holivudska zvijezda i izaslanica UN-a za ljudska prava Angelina Jolie (44) pomoći će u stvaranju programa BBC-ija o pandemiji korona virusa za tinejdžere, objavila je ta televizijska kuća.

BBC World Service objavio je da će sudjelovati u svojstvu izvršne producentice serije BBC My World za tinejdžere širom svijeta kako bi se stvorio posebni digitalni sadržaj o pandemiji tijekom idućih nekoliko tjedana. Sadržaj će biti objavljen putem BBC-lijeva YouTube kanala i globalnih platformi, uključujući ne-engleskih.

Sadržavat će savjete o tome kako prepoznati štetne dezinformacije, iskustva mladih u uvjetima ograničenja kretanja i savjete o online školovanju.

- Ovoliki razmjeri nepohađanja škola nisu zabilježeni od Drugog svjetskog rata - poručila je Jolie u priopćenju koje je objavio BBC.

- To je nešto što će pamtiti čitav život. To je nešto što starije generacije nisu iskusile. Način na koji djeca proživljavaju ovo vrijeme - od sredstava i informacija do kojih mogu doći do načina na koje komuniciraju i pomažu jedni drugima - dodala je. 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kylie donirala 6,9 milijuna kuna za maske i zaštitnu opremu...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mima35 03.04.2020.

    Ovo je jako lijepo što je napravila. Fućka se njoj što netko misli, ona fura svoj film i baš mi je radi toga super.

  • japanokinez 03.04.2020.

    Ta Angelina je baš ono totalno završila karijeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare