Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
2 komentara

Angelina radi na programu o korona virusu za tinejdžere...

Sadržavat će savjete o tome kako prepoznati štetne dezinformacije, iskustva mladih u uvjetima ograničenja kretanja i savjete o online školovanju...

Coronavirus
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
2 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kylie donirala 6,9 milijuna kuna za maske i zaštitnu opremu...

Holivudska zvijezda i izaslanica UN-a za ljudska prava Angelina Jolie (44) pomoći će u stvaranju programa BBC-ija o pandemiji korona virusa za tinejdžere, objavila je ta televizijska kuća.

Maleficent: Mistress Of Evil European Premiere | Autor: Vivienne Vincent/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Vivienne Vincent/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

BBC World Service objavio je da će sudjelovati u svojstvu izvršne producentice serije BBC My World za tinejdžere širom svijeta kako bi se stvorio posebni digitalni sadržaj o pandemiji tijekom idućih nekoliko tjedana. Sadržaj će biti objavljen putem BBC-lijeva YouTube kanala i globalnih platformi, uključujući ne-engleskih.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Sadržavat će savjete o tome kako prepoznati štetne dezinformacije, iskustva mladih u uvjetima ograničenja kretanja i savjete o online školovanju.

- Ovoliki razmjeri nepohađanja škola nisu zabilježeni od Drugog svjetskog rata - poručila je Jolie u priopćenju koje je objavio BBC.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- To je nešto što će pamtiti čitav život. To je nešto što starije generacije nisu iskusile. Način na koji djeca proživljavaju ovo vrijeme - od sredstava i informacija do kojih mogu doći do načina na koje komuniciraju i pomažu jedni drugima - dodala je. 

 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kylie donirala 6,9 milijuna kuna za maske i zaštitnu opremu...

Naši partneri pišu
Message