To je to što me zanima!

Angie Garany: Volim orgije s prijateljima i bičevanje...

Biseksualka je u “Trenutku istine” osvojila 25.000 kuna. Nema tabua, s prijateljima orgija u četvero, obožava hard-core seks i lisice. Pale je kostimi
Vidi originalni članak

Prvo seksualno iskustvo sa ženom imala sam sa 20 godina. Spavala sam s najboljom prijateljicom. Žene su zapravo odlične ljubavnice jer dobro poznaju žene. Ali ipak seks sa ženom ne može se usporediti sa seksom s muškarcem, kaže Angie Garany. U “Trenutku istine” osvojila je 25.000 kuna. Zadranka talijanskih korijena kaže da je divlja i strastvena žena koja voli izazove. Iako u seksu za nju ne postoje granice, nevinost je s muškarcem izgubila u 21. godini. Trenutačno radi kao konobarica, ali željela bi postati ozbiljna novinarka.
- Ako nisam u vezi, seks s jednim čovjekom nije mi zanimljiv. Zato volim orgije, ali ne sa strancima. Najviše se volim seksati s prijateljicom i frendovima. Bitno je da ima 'kemije’ - smatra Angie. U seksu se koristi raznim sado-mazo pomagalima, od kojih najviše voli bič i lisičine. Osobito je “pale” kostimi, kao što su sado-mazo čizme. Ima i dva vibratora. Jedan je posudila prijateljici.
- U seksu volim biti 'domina’. Ali moja otvorenost ponekad uplaši muškarce - kaže Angie i dodaje da nikad ne bi spavala s muškarcem za novac. Kaže da je bez roditelja ostala s tri godine. Nekoliko godina živjela je u Libiji. Ondje ju je prihvatila očeva obitelj. Vratila se prije osam godina.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • nadut666 15.10.2009.

    takih ima na lopate

  • kdjgdk 14.10.2009.

    uhhh što bi te sprčio......

  • Viktor5 13.10.2009.

    DOBRA SI CURA

Komentiraj...
Vidi sve komentare