To je to što me zanima!

Ani Bučević stiže konkurencija: I Tajči postaje duhovni vođa!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Motivacijska govornica Ana Bučević (40) uskoro će dobiti konkurenciju. Pjevačica Tatjana Cameron Tajči (47) poziva Amerikance da se pridruže njezinom novom tečaju, koji također organizira na kruzeru
Vidi originalni članak

Tajči je nedavno postala i motivacijska govornica, a na kruzeru će sredinom listopada voditi osmodnevni tečaj duhovne transformacije.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Polaznicima je pripremila krstarenje po jadranskoj obali uz svoje radionice, seminare i glazbene performanse, a nakon više od tjedan dana dugog ‘‘duhovnog preporoda’’ pjevačica im nudi i odlazak u Međugorje.

Cijena boravka na luksuznom kruzeru i pohađanje tečaja meditacije “Budi rock zvijezda transformacije” dostupna je samo na upit. Početna cijena iznosi malo više od 17.000 kuna, a oni koji žele veći apartman na kruzeru za ‘‘transformaciju’’ potrošit će gotovo 25.000 kuna.

DOVODI I TURISTE Tajči dolazi u Hrvatsku voditi tečaj transformacije na brodu

Izgleda da je ovo zanimanje postalo pravi hit u Hrvatskoj s obzirom na to da i motivacijska govornica Ana Bučević zarađuje pripovijedajući na kruzeru. Za njezino ‘‘Vortex ljetovanje’’, na kojem se tijekom sedam dana prakticiraju svakodnevna jutarnja meditacija, predavanje i zajedničko druženje polaznici trebaju ‘‘iskeširati’’ 16.000 kuna.

U cijenu programa su uključeni: puni pansion, korištenje vanjskog bazena, internet, posteljina i ručnici koji se mijenjaju svaka dva dana, ali gosti moraju dodatno platiti parkiralište i piće koje ide uz ručak i večeru. Iva Todorić (42) nije htjela propustiti ovakvu priliku pa je prošli mjesec platila 16.000 kuna za program koji pomaže ljudima da se bolje nose sa životnim izazovima.

VIDI OVO: 10 slučajeva u kojima je Meghan Markle kopirala stil princeze Diane.

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ili Jelena Rozga?

Idi na 24sata

Komentari 162

  • rade.rade 06.09.2018.

    Dok ima budala i ove.dvije niškoristi će profitirat

  • 05.09.2018.

    blago ovcama koje viruju u ovo.

  • plik 05.09.2018.

    al mislim da je onda i Plechingerica na aparatima.... :))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare