To je to što me zanima!

Anica Kovač kroz suze ispričala značenje otkucaja srca koje je tetovirala na ruci: 'To čuvam...'

Supruga umirovljenog nogometaša Roberta Kovača i bivša manekenka prije osam mjeseci izgubila je jako važnu osobu u svom životu, a dirljivom posvetom joj je odala počast
Vidi originalni članak

Bivša Miss Hrvatske Anica Kovač (46) za InMagazin je otkrila značenje tetovaže na njenoj ruci. Rasplakala se kada je otkrila čiji su to otkucaji srca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je zadnji otkucaj mog tate koji je umro prije osam mjeseci. To čuvam, to mi je kćer uslikala i to držim... - otkrila je bivša manekenka

Ispričala je da je njen otac bio strog, ali da joj jako nedostaje, a otkrila je i uspomene koje ju vežu uz njega.

- Pa sve nekako. Sjećam se kao dijete kad me vodio za ruku, kad smo živjeli vani, uz njegov odgoj mi doslovce ništa nije falilo, je bio strog i svoj, što je isto u redu i jako mi fali i taj dio se ne može opisati tako da sam jako sretna što sam imala takvog oca kao što je bio i čuvam to...ne znam...bilo što da sad kažem, nema smisla. Sad si me rasplakao... - priznala je emotivna Anica.

Podsjećamo, Anica je rođena u Tomislavgradu u Bosni i Hercegovini. Otkud su njezini roditelji Mila i Ivan Martinović trbuhom za kruhom otišli u Njemačku, a Anicu i njezinog brata Antu ostavili baki u Tomislavgradu.

'NOVI IZGLED' Neprepoznatljiva Anica Kovač: Bivša Miss Hrvatske došla na zabavu u raskošnoj kombinaciji

Ubrzo je njezin otac otvorio građevinsku tvrtku u Berlinu, a mama se zaposlila kao medicinska sestra, pa je cijela obitelji ponovno bila na okupu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare