To je to što me zanima!

Aniston pokleknula i objavila selfie: 'Sad smo i tu prijatelji'

Dugo je odoljevala trendovima i nije imala profil na toj društvenoj mreži, ali glumica se na iznenađenje mnogih ipak ukazala te oduševila fanove kultne humoristične TV serije zajedničkom fotografijom sa starom ekipom
Vidi originalni članak

Dugo je oklijevala, ali Jennifer Aniston (50) ipak je na kraju napravila ono za što je donedavno govorila da nikada neće. Pridružila se Instagramu, a već prvom objavom stekla je milijunsko sljedbeništvo, ali i oduševila mnogobrojne obožavatelje TV serije koja ju je proslavila.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sada smo i Instagram prijatelji - napisala je u opis svoje prve fotografije na kojoj je Jennifer okupila sve 'Prijatelje' te probudila nostalgiju.

David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courtney Cox i Lisa Kudrow spremno su pozirali i zabilježili trenutak druženja, kojeg je Jennifer neočekivano podijelila s fanovima. 

OTVORIO DUŠU Brad Pitt: Pretvarao sam se da je brak s Aniston nešto što nije

Aniston su već zapratili mnogi celebrityji, pa čak i njezin bivši Justin Theroux (48), a kolegica s filmskih setova, Reese Witherspoon, odmah joj je poželjela dobrodošlicu u komentarima. 

Nedavno je zajedničku fotografiju starih znanaca na svojem profilu objavila i Cox pa su nagađanja o okupljanju stare družine i ponovnom snimanju sve glasnija. Ipak, o tome zasad nema nikakvih službenih informacija. Čini se da su 'Prijatelji' jednostavno samo prijatelji i u privatno vrijeme.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Miške 16.10.2019.

    Ružna i antipatična.

  • 15.10.2019.

    promijenili su se samo mi rachel uvijek ista i monika:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare