To je to što me zanima!

Anita nije uspjela osvojiti Mijino srce u showu, ali danas joj sipa komplimente: 'Super se snašla'

Anita Martinović u showu 'Gospodin Savršeni' borila se za naklonost Mije Matića, koji za njezinu voditeljsku karijeru ima samo riječi hvale. Poželio joj je i mnogo sreće u ljubavnom životu
Vidi originalni članak

Mijo Matić (29), 'Gospodin Savršeni' iz druge sezone istoimene emisije, nedavno je na društvenim mrežama otkrio kako je veliki obožavatelj showa 'Ljubav je na selu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nova voditeljica 'Ljubav je na selu' Anita Martinović (37) postala je poznata javnosti zbog svog sudjelovanja u emisiji 'Gospodin Savršeni', u kojoj se borila za Mijino srce. Anita i Mijo nisu postali par, no čini se kako su bez obzira na sve ostali u prijateljskim odnosima.

- Anita je odlično iskoristila priliku, super se snalazi u ulozi voditeljice, a i vidi se da uživa u novom projektu. Drago mi je zbog nje. Lijepo je vidjeti jednu pozitivnu priču, ovoga puta nije ljubavna, nego poslovna. Mogu reći da joj ovo stoji bolje od svega dosad - rekao je Mijo za RTL.

- Želim joj još puno uspjeha i da to sve okruni s ljubavnom pričom u nekoj bliskoj budućnosti - dodao je bivši 'Gospodin Savršeni' i ispričao kako je s Anitom ostao u dobrim odnosima nakon emisije.

MIJO MATIĆ OTKRIVA Gospodin Savršeni: 'Još uvijek sam solo. Nema ništa novo kod mene, gledam Ljubav je na selu'

- Koliko se sjećam, dao sam joj i više od jedne ruže i nisam požalio - zaključio je Mijo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare