Show

Komentari 0

Anita nije uspjela osvojiti Mijino srce u showu, ali danas joj sipa komplimente: 'Super se snašla'

Anita nije uspjela osvojiti Mijino srce u showu, ali danas joj sipa komplimente: 'Super se snašla'

Anita Martinović u showu 'Gospodin Savršeni' borila se za naklonost Mije Matića, koji za njezinu voditeljsku karijeru ima samo riječi hvale. Poželio joj je i mnogo sreće u ljubavnom životu

Mijo Matić (29), 'Gospodin Savršeni' iz druge sezone istoimene emisije, nedavno je na društvenim mrežama otkrio kako je veliki obožavatelj showa 'Ljubav je na selu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nova voditeljica 'Ljubav je na selu' Anita Martinović (37) postala je poznata javnosti zbog svog sudjelovanja u emisiji 'Gospodin Savršeni', u kojoj se borila za Mijino srce. Anita i Mijo nisu postali par, no čini se kako su bez obzira na sve ostali u prijateljskim odnosima.

- Anita je odlično iskoristila priliku, super se snalazi u ulozi voditeljice, a i vidi se da uživa u novom projektu. Drago mi je zbog nje. Lijepo je vidjeti jednu pozitivnu priču, ovoga puta nije ljubavna, nego poslovna. Mogu reći da joj ovo stoji bolje od svega dosad - rekao je Mijo za RTL.

- Želim joj još puno uspjeha i da to sve okruni s ljubavnom pričom u nekoj bliskoj budućnosti - dodao je bivši 'Gospodin Savršeni' i ispričao kako je s Anitom ostao u dobrim odnosima nakon emisije.

- Koliko se sjećam, dao sam joj i više od jedne ruže i nisam požalio - zaključio je Mijo.

Najčitaniji članci