Show

Komentari 62

Gospodin Savršeni: 'Još uvijek sam solo. Nema ništa novo kod mene, gledam Ljubav je na selu'

Gospodin Savršeni: 'Još uvijek sam solo. Nema ništa novo kod mene, gledam Ljubav je na selu'

Drugi 'Gospodin Savršeni' večeri provodi kao i većina Hrvatske. Rekao je da popularnu emisiju gleda kad god stigne i otkrio je tko su mu top tri kandidata ove sezone. To su Rasema, Dragan i Neven...

Mijo Matić (29), vatrogasac i 'Gospodin Savršeni' iz druge sezone showa, na društvenim mrežama je otkrio da ni on nije imun na popularne emisije i da večeri provodi sam, gledajući 'Ljubav je na selu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nažalost, zbog obaveza ne mogu gledati svaku večer, ali kad god imam priliku, pogledam - rekao je za RTL i dodao - Kako sam bio u sličnim situacijama i prošao kroz to sve, zanimljivo je gledati kako se kandidati snalaze u određenim situacijama. 

Otkrio je i tko mu je najdraži farmer u showu.

- Teško mogu izdvojiti samo jednog kandidata, svi su jako zanimljivi. Ali recimo da su mi top tri Rasema, Dragan i Neven - rekao je Mijo, a za kandidatkinje kaže da ih nije gledao na taj način. 

Dobra vijest za čitateljice je da je zgodni Mijo još uvijek slobodan. 

- Još uvijek samujem, nisam takav da idem iz veze u vezu. Možda sam sad malo zatvoreniji i rezerviraniji nego prije 'Gospodina Savršenog'' - ispričao je Mijo kod kojeg, kaže, nema ništa novo. 

- Dobro sam, roditelji su zdravi i potres je prošao dobro za nas, odnosno, nije bilo nekih većih oštećenja. Na privatnim treninzima smanjio sam broj ljudi i ne primam nove klijente zbog cijele situacije koja nije baš bajna.

Mijo je otkrio i da se na poslovnom planu nema razloga žaliti. Još uvijek radi kao vatrogasac u firmi, a uz sve to, ima dosta sponzorskih projekata. 

Najčitaniji članci