To je to što me zanima!

ANKETA Koji Gospodin Savršeni po vama najviše zaslužuje svoju titulu - Mijo, Goran ili Toni?

Model i glumac Goran Jurenec i trener Mijo Matić tražili su svoju srodnu dušu u showu 'Gospodin Savrešni', a uskoro ćemo vidjeti kako će to poći za rukom splitskom znanstveniku Toniju Šćulcu
Vidi originalni članak

Identitet trećeg Gospodina Savršenog već je neko vrijeme misterij, a s RTL-a su poručili samo je 'džentlmen, snažan, savršeno depiliran, besprijekorno precizan i doktor fizike'. Ipak,  Slobodna Dalmacija doznala je kako je riječ o splitskom profesoru Toniju Šćulcu, a fanovi showa odmah su ga počeli uspoređivati s njegovim prethodnicima - Mijom Matićem (29) i Goranom Jurenecom (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Goran Jurenec

Prvi hrvatski Gospodin Savršeni Goran Jurenec okušao se kao maneken, glumac, košarkaš i nutricionist. Odrastao u Berlinu s majkom, a otac nikada nije priznao niti financijski podržao.

Goran je još uvijek u vezi sa svojom odabranicom iz showa Hanom Rodić (23). Svađali su se i mirili, a Goran se čak u jednom trenutku vratio bivšoj djevojci Claudiji Pioch. Ipak, u rujnu su Hana i Goran zakopali ratnu sjekiru, te su od tad nerazdvojni.

Mijo Matić

Mijo Matić je osobni trener, prvak Hrvatske u bodybulidingu, vatrogasac, model i kolumnist, te je ponio titulu drugog Gospodina Savršenog. Rodio se u Ljubljani, djetinjstvo je proveo u Sisku, a ljubav prema nogometu sa 15 godina dovela ga je u Zagreb.

U showu nije uspio pronaći ljubav, te je početkom godine objavio da je u vezi s influencericom i glazbenicom Arianom Piknjač (26).

ZA NJEGA ĆE SE BORITI 20 DJEVOJAKA Ovo je novi Gospodin Savršeni: Član je CERN-a, a na fakultetu u Splitu drži teoriju relativnosti

Toni Šćulac

Toni Šćulac je samostalni predavač na Prirodoslovnom matematičkom fakultetu u Splitu, a može se pohvaliti sa završenim dvojnim doktorskim studijem iz fizike, na zagrebačkom PMF-u te École Polytechnique u Parizu. Član je u Europskom centru za nuklearna istraživanja (CERN), zbog čega je u 2019. godini dobio i priznanje Sveučilišta. Svojedobno je dobio i stipendiju od Francuske vlade.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VALENTINOM KRETZOM IZ NETFLIXOVE SERIJE

Idi na 24sata

Komentari 98

  • picuskin 13.03.2022.

    Uh, još jedan pe...

  • Kritičar123456789 11.03.2022.

    Nito jedan od ovih pederčića... Stavite normalnog muskog a ne ove s kremicama... Btw ak mi mislis dat crveni ili žuti, nemoj molim te jer u ovome nema govora mržnje samo ne znam koji drugi pridjev da stavim za feminiziranogumjetnonabildanogfrajerakojiimavisemisicanamazanihkremicamanegomozga. Evo i hrvatske rijeci odma... 😂

  • bobiii 11.03.2022.

    Jedini Goran je ljepotan,Mijo je simpatičan,a ovaj treći je smiješan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare