To je to što me zanima!

ANKETA Ovo su svi pobjednici 'Supertalenta'! Neki su pjevali, drugi plesali, a tko je najbolji?

Chriztel Renaé Aceveda službeno je novi hrvatski Supertalent! Svojim predivnim glasom oduševila je publiku i žiri, a u Međimurje odnijela vrijednu nagradu od 30 tisuća eura!
Vidi originalni članak

Iza nas je već deset sezona 'Supertalenta'. Jubilarna je završila u nedjelju, nakon što je pobijedila Filipinka Chriztel Renaé Aceveda (12) iz Međimurja, koja je za spektakularan finalni nastup odabrala pjesmu Celine Dion & Andrea Bocellija 'The Prayer' u hrvatsko-engleskoj varijanti.

- Ne mogu reagirati, ne znam opisati kako se osjećam. Zahvaljujem svima koji ste me pratili, hvala vam od srca. Nakon ovog uspjeha nastavit ću s pjevanjem - poručila je pobjednica. 

Prije simpatične Chriztel pobijedilo je devetero ljudi, čijih smo se nastupa odlučili prisjetiti.

MEĐIMURSKA FILIPINKA ODUŠEVILA Djevojčica Chriztel pobijedila u 'Supertalentu': 'Hrvatski mi je bio težak, ali svi su mi pomogli'

Prva sezona - Tihomir Bendelja

Godine 2009., kad se 'Supertalent' prvi put počeo prikazivati u Hrvatskoj, pobijedio je Tihomir Bendelja. Hrženac je tad pokazao talent plesa s mažoretskim štapom, twirlinga, i oduševio žiri i publiku.

Žiri su tad činili Dubravko Merlić, Nina Badrić i Enis Bešlagić.  

Druga sezona - Viktorija Novosel

Zagrepčanka Viktorija Novosel pobjednica je druge sezone 'Supertalenta'. Osvojila je sve pjevanjem i sviranjem gitare.

Treća sezona - Promenada klub

Treću sezonu 2011. obilježila je pobjeda zabavljača iz Promenada Kluba iz Karlovca. Oni su igrom sjena osvojili najviše glasova gledatelja.

Četvrta sezona - Petar Bruno Bašić

Petar Bruno Basić, pobjednik je treće sezone showa koja je bila 2016. nakon četverogodišnje pauze. Fitness trener na pozornici je izvodio 'pole dance' i iznenadio je žiri - Mislava ČavajduMartinu Tomčić, Danijela Martinović i Marija Petrekovića.

Peta sezona - Emil i Mateja

U odnosu na godinu prije, žiri se promijenio. Martini su se 2017. pridružili Maja Šuput Tatarinov, Davor BilmanJanko Popović Volarić. Pobjedu su uvjerljivo odnijeli Emil i Mateja, čiji je talent plesanje.

Šesta sezona - Denis Barta

Sarajlija Denis Barta pobijedio je 2018. Denisova životna priča ganula je Hrvatsku tijekom njegovog sudjelovanja u 'Supertalentu'.

Rodio se u Italiji, tri mjeseca prerano i sa samo 535 grama te je sa samo osam dana morao operirati srce. Kad je imao 40 dana, bio je već potpuno slijep. Od druge godine bori se s epilepsijom, a u četvrtoj mu je dijagnosticiran autizam.

ODUŠEVILA JE ŽIRI I PUBLIKU ANKETA Chriztel je pobjednica desete sezone 'Supertalenta'. Smatrate li da je to zaslužila?

Iako se ne može služiti rukama u svakodnevnim aktivnostima, Denis svira klavijature te mu glazba uvelike pomaže da se izrazi.

Sedma sezona - TransForm Crew

Laskavu titulu pobjednika 2019. odnijela je plesna skupina TransForm Crew.

Osma sezona - Anatacha Filimone

Drnišanka Anatacha Filimone pobijedila je godinu iza, 2021. U finalu osme sezone zapjevala je pjesmu 'My Kind of Love' Emeli Sandé, na koju nitko nije ostao ravnodušan. 

Deveta sezona - Magic Leon

Svojim mađioničarskim trikovima, Leon Žilavi, pseudonima Magic Leon, osigurao si je pobjedu 2022.

Deseta sezona - Chriztel Renaé Aceveda

Chriztel Renaé Aceveda službeno je novi hrvatski Supertalent! Svojim predivnim glasom oduševila je publiku i žiri, a u Međimurje odnijela vrijednu nagradu od 30 tisuća eura!

ANKETA: Koji vam je pobjednik 'Supertalenta' najbolji?

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Maximilian 55 27.12.2023.

    Filipinka sa pravom je pobjedila svoju konkurenciju ..kažu Emina je trebala pobijediti a nisu skužili da je to prevara sa lutkom zvučnikom..hahahaha

  • pavich 25.12.2023.

    Kako god nije zaslužila pobjedu bilo je puno boljih i kvalitetnijih kandidata ako gledamo " talent"

  • Krgujda 25.12.2023.

    Ne gledam od kad ni Oluić pobjedil

Komentiraj...
Vidi sve komentare