To je to što me zanima!

ANKETA Poznato je ime kćeri Graše i Hane, sviđa li vam se?

Prva kći glazbenog para na svijet bi trebala doći u srpnju, no čini se kako na porodu zbog obveza neće biti tata Petar ni djed Tonči Huljić
Vidi originalni članak

Veza glazbenika Petra Graše (46) i Hane Huljić (31), kćeri hitmejkera  Tončija (60), otpočetka je pod povećalom javnosti. Sudbonosno 'da' izrekli su u veljači u Splitu, a ponosni tata Grašo tada je otkrio kako će Hana na ljeto roditi kćer. Njezino je ime dosad bilo nepoznanica, no RTL Exkluziv doznao je kako će se djevojčica zvati Alba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Također, izvijestili su kako bi Alba na svijet trebala doći 23. srpnja, te kako tata Grašo, a ni djed Tonči neće biti prisutni na porodu. 

Naime, na taj datum Petar i Tonči nastupaju na Fusion festivalu u Splitu, čiji je art direktor Huljićev šogor Ivan.

 

SLUČAJNOST? Kći Hane i Graše nosit će ime koje je Danijela Martinović priželjkivala za dijete s Petrom

Sudeći po njegovoj ranijoj izjavi za Exkluziv, čini se kako je hitmejker upravo takav scenarij i predvidio.

- I jedno i drugo dijete su mi se rodili, ja sam bio na bini. Imam neki blagi osjećaj da bi se to moglo i ovaj puta desiti - rekao je Tonči.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • opančar x 23.05.2022.

    Koje cicetine

  • Zlatna Vuga 22.05.2022.

    Kao prvo nek daju ime djetetu kako hoće, Alba nije ružno ime, ali još stignu smisliti i nešto drugo ako im se svidi. Kao drugo, uopće nije potrebno da na porodu budu djedovi, pa skoro ni očevi. U cijeloj povijesti su žene rađale same okružene drugim ženama, a muški tj. očevi su negdje sastrane čekali. I da mi tata bude na porodu, ja si to jednostavno ne mogu zamisliti jer mi to uopće nije priroda pa da je i ginekolog.

  • ptica neznalica 22.05.2022.

    Pa dobro, kaj nema hrvatske verzije tog imena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare