To je to što me zanima!

ANKETA Proglašen je najzgodniji muškarac 2023., ali ljudi se ne slažu s odabirom. Što vi mislite?

Patrick je izjavio da je bio šokiran kad je čuo da je upravo on završio na naslovnici časopisa, a fanovi diljem svijeta mu čestitaju. Ipak, bilo je i onih koji smatraju da Patrick nije zaslužio postati najzgodnijim muškarcem
Vidi originalni članak

Glumac Patrick Dempsey (57) osvojio je titulu najzgodnijeg muškarca 2023. godine prema magazinu People. Glumac je, kao i njegovi obožavatelji, na ovo čekao gotovo 20 godina, otkad se prvi put pojavio u ulozi Dereka Shepherda u 'Uvodu u anatomiju'.

OMILJENI DOKTOR S MALIH EKRANA Patrick Dempsey proglašen je najzgodnijim muškarcem 2023.

Patrick je za People izjavio da je bio šokiran kad je čuo da je upravo on završio na naslovnici časopisa, a fanovi diljem svijeta mu čestitaju na društvenim mrežama. Ipak, bilo je i onih koji smatraju da Patrick nije zaslužio postati najzgodnijim muškarcem te su umjesto njega naveli one za koje misle da jesu.

Među imenima koja su se najviše spominjala bio je Pedro Pascal (48), glumac poznat po ulogama u 'Igri prijestolja', 'Narcosu' i 'The Last of Us'. Pedro je u posljednje vrijeme postao senzacija na društvenim mrežama, a sve zato što brojni smatraju da je jedan od najljepših i najzgodnijih slavnih glumaca na svijetu.

- Ovo je bila Pedrova godina. Ne postoji drugi pobjednik. Pedrov utjecaj je neusporediv. Jako razočaravajuće - pisali su.

- Pedro Pascal do kraja! Njegovo je vrijeme. Patrick Dempsey je bio relevantan prije 20 godina - poručili su neki.

Drugi koji se često spominjao po komentarima bio je Henry Cavill (40), zvijezda 'Supermana'. 'Čekala sam na Henryja', 'Mislila sam da će Henry pobijediti ove godine', pisali su.

Što vi mislite? Tko je po vama najzgodniji muškarac ove godine?

 
Idi na 24sata

Komentari 1

  • unikatzapo.rat 08.11.2023.

    Ukusi se razlikuju, baš kao i naša mogućnost odabira...

Komentiraj...
Vidi sve komentare