To je to što me zanima!

ANKETA Tko zaslužuje odnijeti titulu najboljih u popularnom showu 'Ples sa zvijezdama'?

Posljednji put na plesnom podiju snage će odmjeriti - Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme te Jelena Perić i Marko Mrkić
Vidi originalni članak

U nedjelju nas očekuje veliko finalne popularnog showa 'Ples sa zvijezdama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, za titulu najboljih bore se četiri para - Sandi Pego i Helena JanjuševićFilip Vidović i Paula JeričevićPedro Soltz i Valentina Walme te Jelena Perić i Marko Mrkić.

UOČI VELIKOG FINALA Jelena iz 'Plesa sa zvijezdama' otkrila: 'Nisam očekivala ulazak u finale, u sedmom sam nebu'

Jedina dama koja se našla u finalu je beauty influencerica, Jelena Perić.

- Ovo je već druga sezona "Plesa sa zvijezdama" gdje ostaje samo jedna žena u finalu i naravno da sam sretna što sam ja u toj ulozi, ali mislim da mi to nije olakotna okolnost za pobjedu. Smatram da bi jedino pošteno bilo ocjenjivanje kvalitete plesa i kod žirija i kod publike, nevezano za spol - otkrila je ranije za Večernji.hr.

U finalnoj emisija showa zaplesat će i članovi žirija: Franka Batelić, Larisa Lipovac, Igor Barberić i Marko Ciboci.

- Trinaest plesnih tjedana je proletjelo u trenu. Šarena, nasmijana, intenzivna i plesno izazovna sezona je uskoro iza nas. Ponosna sam na sve kandidate što su uspjeli održati emotivnu i fizičku koncentraciju, predanost i fokus i očekujem da u zadnjem tjednu daju gas do daske i da nas u nedjelju sve ostave bez teksta. I ja sam nakon 12 godina ponovno u plesnim cipelama, jer mi kao žiri spremamo jedno plesno iznenađenje. Jako se veselim - rekla je Franka ranije.

U nedjelu plesni parovi će posljednji put dati sve od sebe na plesnom podiju, a tko će odnijeti titulu najbolji, preostaje nam za vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Al Bundyy 28.05.2022.

    Buhshaha ni z od zvijezda

  • čvrsta ruka & poštenje 28.05.2022.

    posaljite ih na njivu okopavat krumpir

  • Prodajem drva 28.05.2022.

    Pa ovo ni u staračkom domu ne gledaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare