To je to što me zanima!

ANKETA Započeo je novi kviz, a sviđa li se vama 'Joker'?

Na malim ekranima počelo je emitiranje novog kviza 'Joker'. U novom kvizu se natjecatelji suočavaju s 12 pitanja, a svaki točan odgovor rezultira napretkom na novčanoj ljestvici
Vidi originalni članak

Premijerna epizoda novog kviza na malim ekranima, 'Joker' prikazana je u ponedjeljak na malim ekranima, a kviz vodi Frano RidjanU prvoj epizodi, gledatelji su upoznali Splićanina Marija Šimundžu, koji za sebe kaže da je 'ponosni splitski Vlaj'. Po struci je komunikolog, a radi kao turistički vodič, pa živi na relaciji Bruxelles – Split.

NAGRADNA IGRA UZ DORU HRT je objavio dobitnika 5000 eura. Evo gdje ide nagrada

Svoje kvizaško znanje dokazao je već na 6. pitanju popevši se na vrh novčane ljestvice koja iznosi 15.000 eura. No, ono što mu je predstavljalo najveći izazov, bilo je obraniti tih 15.000 eura. Mario je s vrha novčane ljestvice pao tri mjesta niže te kući otišao s osvojenih 1.000 eura.

U 'Jokeru' se natjecatelji suočavaju s 12 pitanja, a svaki točan odgovor rezultira napretkom na novčanoj ljestvici, pružajući priliku za osvajanje veće nagrade. Na početku, natjecatelji imaju sedam jokera koji im omogućuju eliminaciju jednog od ponuđenih odgovora u situacijama kada nisu sigurni u svoj izbor.

OD PONEDJELJKA NA NOVOJ Frano Ridjan otkrio nam detalje novog kviza Joker: 'Ovaj je baš težak, čak zna biti i brutalan!'

Tijekom igre, natjecatelji mogu osvojiti dodatne jokere odgovaranjem na brza pitanja te iskoristiti super jokera - pomoć osobe koju dovode sa sobom na kviz.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 05.03.2024.

    OBOŽAVAM GLEDATI KVIZOVE ZANIMLJIVI SU I ZABAVNI

  • 09051959ve 03.03.2024.

    Ne sviđa mi se voditelj, zato ne gledam taj kviz.

  • nowornever 28.02.2024.

    Toliko iritantan glas iz pozadine ( Katarina..neka..) da ne mogu gledati..A i taj Frano laje...znam da mora sudjelovati, motivirati natjecatelja...ali on samo o sebi priča..

Komentiraj...
Vidi sve komentare