To je to što me zanima!

'Annabelle 2': Tek sada ćemo otkriti što se uistinu dogodilo

Nitko nije očekivao da će dom dvoje mirnih ljudi postati poprište jezivih događaja, kada se probudi jedna od najstrašnijih kreacija, sablasna lutka Annabelle
Vidi originalni članak

Ona se vraća! Utjerala nam je strah u kosti u 'Prizivanju', da bismo kasnije, u filmu 'Annabelle', saznali i kako je sve počelo. Lutka Annabelle bila je spremna na najveće zlo i čuvali su ju u muzeju okultnog u Connecticutu, gdje ju je jedino vidio svećenik koji ju je dolazio blagosloviti dvaput mjesečno.

Članovi sotonističkog kulta su tada iza sebe ostavili i prolivenu krv kao i užas, ali i toliko zlobno biće da se ništa ne može usporediti s njime, lutku Annabelle. No pitanje na koje nismo dobili odgovor je ono osnovno - otkuda dolazi Annabelle i kako je sve počelo?

Nekoliko godina nakon tragične smrti njihove kćeri, lutkar i njegova supruga, ugošćuju časnu sestru i nekoliko djevojčica iz sirotišta. Ali nitko nije očekivao da će njihov dom pritom postati poprište jezivih događaja, kada se probudi lutkarevo najgroznije djelo, sablasna kreacija Annabelle. 

Pogledajte novi foršpan

'Annabelle 2' režira Šveđanin David F. Sandberg, koji iza sebe ima nekoliko izvrsnih kratkih filmova, kao i jedan odličan horor, 'Lights Out'. Scenarija se prihvatio Gary Dauberman, koji je napisao i prvi dio sage o 'Anabelle'. U glavnim ulogama nalaze se Miranda Otto, Anthony LaPaglia, i Stephanie Sigman.

Film u sva bolja kina dolazi 10. kolovoza ove godine, pa vam predlažemo da se ljetnih vrućina riješite u klimatiziranoj dvorani, uz jednu pravu dozu strave i užasa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare