To je to što me zanima!

Antonijina obitelj udaju slavila na Viru, ispekli su veliku svinju

Srećko i Antonija ušli su u show 'Ljubav je na selu' s namjerom da nađu osobu s kojom će provesti ostatak svog života. Imali su sreće, kažu, baš zato što nisu imali skrivenih namjera poput nekih kandidata
Vidi originalni članak

U 11. sezoni emisije 'Ljubav je na selu' zaiskrilo je između farmera iz Kanade, Srećka Ponjavića (34) i Antonije Beščec (29) s otoka Vira. I nakon što su se ugasile kamere par je uspio održati romansu, a djevojka se preselila kod odabranika svoga srca.

POGLEDAJTE VIDEO: Dušan se oženio 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U travnju ove godine su se zaručili, a prije nekoliko dana i vjenčali te tako dokazali da ta emisija u kojoj su i oni sudjelovali doista spaja srodne duše. Vjenčanje su 'obavili' kod matičara, ali planiraju i crkveno iduće godine. 

- Napravili smo svoj život, svoj cilj prema kojem idemo. Da se volimo, da imamo obitelj, da smo se vjenčali i u crkvi i da dođemo u Hrvatsku i da tamo napravimo malo vjenčanje, ljubav je jedna lijepa stvar u životu - otkrila je Antonija za RTL.

Srećko je priznao kako nikada nije ni pomišljao o tome da bi nekoga mogao upoznati na televiziji. I on i Antonija bili su otvoreni za ljubav i ona im se dogodila. Nakon što je pobijedila svoje suparnice u emisiji, riskirala je i zbog ljubavi napustila Hrvatsku i otišla u Kanadu.

Par je ispričao kako su izgledale zaruke: 

- Zbog korone nisam mogao ići van niti ništa pa smo išli u garažu gdje je BMW, gdje smo se prvo ljubili tu. Mi smo kliknuli pa sam tu dao prsten - rekao je Srećko, a Antonija je dodala:

- Bila sam šokirana, došla u garažu, sve vidim BMW-a, i samo čovjek odjedanput klekne, ja te volim, hoćeš se udat za mene.

Antonijina obitelj na Viru proslavila je njenu udaju, iako se prava fešta tek sprema za ono crkveno vjenčanje. 

- Oni su sada napravili veliko slavlje povodom vjenčanja ispekli su svinju veliku - otkrila je. Ispričala je da se u Kanadi ustaju ujutro i Antonija spremi kavu, napravi doručak i ručak koji onda Srećko nosi na posao, a ona odlazi do farme. 

- Vidim što treba kod mame Zore da pomognem, malo s Martinom prošetam, odem do svoje bašte, zaliti, pokupiti ako je što naraslo, vratim se kući, tu počistim malo, dočekam Srećka kad dođe kući, skuham mu večeru. I skupa navečer malo pogledamo film, malo kokice, čips - kaže.

IZ 'LJUBAVI NA SELU' Vjenčali su se Antonija i Srećko: 'Crkveno vjenčanje planiramo u 2021. Hvala svima na podršci...'

Za svoju partnericu Srećko ima samo riječi hvale. 

- Antonija je fantastična, ona je jako dobra za mene, moju familiju, moj život, ona je prva liga, ja nisam nikada u svojem životu upoznao nikoga kakva je Antonija. Nema bolje - rekao je za kraj. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sherlock-ica 30.10.2020.

    A ja nisam znala da čovjek u opisu svog radnog mjesta ima i bezob*az*uk, primjerice da napiše doslovno kako su ljudi rekli, onako kako svi mi govorimo tj. bez razmišljanja o redoslijedu riječi u rečenici. Uvijek sam mislila da oni sa fakultetom nešto znaju.

  • VLADEK72 30.10.2020.

    Srećko ne štedi. Vidi niz poklona: auto pa mobitel i slijedeći poklon će biti Dorino čokolada od 200 grama. Antonija će financijski dotući ovog jadnika.

  • Simsolina 25.08.2020.

    A zasto joj je platio auto a nije zube?

Komentiraj...
Vidi sve komentare