To je to što me zanima!

Antun iz 'Zvijezde pjevaju' vodi emisiju o kućnim ljubimcima, a njegova fotka s mačićem je hit

Voditelj i veterinar Antun Ponoš objavio je šarenu fotografiju s mačićem u ruci odjeven u košulju s printom mačaka na sebi i oduševio obožavatelje emisije HRT-ove 'Kućni ljubimci'
Vidi originalni članak

Voditelja Antuna Ponoš (57) gledatelji poznaju iz poznate emisije 'Kućni Ljubimci' koja se emitira na HRT-u, a nedavno se natjecao i u showu 'Zvijezde pjevaju'. Iz showa je ispao, ali čini se da unatoč tome lako osvaja srca gledatelja. Naime, nova profina fotografija Facebook stranice emisije je Antun s mačićem, a njome je potpuno rastopio gledatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prefora vam je slika Antune - napisala je jedna od gledateljica, a mnoštvo ih je komentiralo razne sličice i emotikone životinjica ispod fotke. Antun je prikupio 1,2 tisuće lajkova, a njegovu emisiju gledatelji prate svake subote ujutro.

Antun se nedavno natjecao u showu 'Zvijezde pjevaju' s glazbenicom Larom Antić Prskalo (37), no par je nedavno ispao iz natjecanja.

GLASAJTE U ANKETI VIDEO Pogledajte nastup para koji je ispao iz showa 'Zvijezde pjevaju'. Sviđa li vam se?

- Nitko mi nije spomenuo nuspojave ovog showa. Pas je išao sa mnom na sve probe i slušao me dok pjevam. Prestao je jesti - našalio se voditelj. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • universe 22.04.2022.

    Da ostavi bradu i brkove... Pervan.

  • Doctor Doom 22.04.2022.

    Tko je ta Prskalo?

  • 22.04.2022.

    Kucni ljubimci i tv kalendar jedine emisije vrijedne spomena

Komentiraj...
Vidi sve komentare