Show

Komentari 6

Antun iz 'Zvijezde pjevaju' vodi emisiju o kućnim ljubimcima, a njegova fotka s mačićem je hit

Antun iz 'Zvijezde pjevaju' vodi emisiju o kućnim ljubimcima, a njegova fotka s mačićem je hit

Voditelj i veterinar Antun Ponoš objavio je šarenu fotografiju s mačićem u ruci odjeven u košulju s printom mačaka na sebi i oduševio obožavatelje emisije HRT-ove 'Kućni ljubimci'

Voditelja Antuna Ponoš (57) gledatelji poznaju iz poznate emisije 'Kućni Ljubimci' koja se emitira na HRT-u, a nedavno se natjecao i u showu 'Zvijezde pjevaju'. Iz showa je ispao, ali čini se da unatoč tome lako osvaja srca gledatelja. Naime, nova profina fotografija Facebook stranice emisije je Antun s mačićem, a njome je potpuno rastopio gledatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prefora vam je slika Antune - napisala je jedna od gledateljica, a mnoštvo ih je komentiralo razne sličice i emotikone životinjica ispod fotke. Antun je prikupio 1,2 tisuće lajkova, a njegovu emisiju gledatelji prate svake subote ujutro.

Antun se nedavno natjecao u showu 'Zvijezde pjevaju' s glazbenicom Larom Antić Prskalo (37), no par je nedavno ispao iz natjecanja.

- Nitko mi nije spomenuo nuspojave ovog showa. Pas je išao sa mnom na sve probe i slušao me dok pjevam. Prestao je jesti - našalio se voditelj. 

storyeditor/2022-03-27/image.jpg