To je to što me zanima!

Aquaman dijelio vodu putnicima u avionu, video je ubrzo postao viralan: 'Da sam bar bila tamo'

Sretni putnici koji su se našli na letu za rajsko otočje imali su prilike letjeti u društvu Jasona Momoe. Glumac je sa zadovoljstvom dijelio putnicima vodu kako bi se osvježili
Vidi originalni članak

Slavni glumac Jason Momoa (43) na letu za rodne Havaje, s rozim cvijetom na glavi, preuzeo je ulogu stjuardese i dijelio putnicima višekratne aluminijske boce vode. Tim činom razveselio je mnoge putnike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezda 'Igra prijestolja' i jedan od najpoznatijih Havajčana zatražio je od kabinskog osoblja da mu daju kolica s osvježenjem. Kada je vidio aluminijske boce bio je presretan te je na glavu zataknuo rozi cvijet i ponosno se pojavio pred iznenađenim putnicima, piše People.

Momoa je sve to zabilježio, a cijeli video iz aviona objavio je na svom profilu. Sudeći prema videu uloga stjuardese odlično mu pristaje, a nije ni dugo trebalo da snimka postane hit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

- Dobar dan, ja sam Jason Momoa, želite li izvorsku vodu iz višekratne, aluminijske boce? - pitao je glumac putnike prije nego što bi im uručio bocu.

Nitko ga nije odbio, a kako je objasnio tijekom videa, ideja cijele akcije je bila da osvijesti turiste koji dolaze na Havaje o tome kako je ta destinacija dom brojnim životinjskim i biljnim vrstama te da dobro razmisle trebaju li tamo sa sobom ponijeti jednokratne plastične boce.

Objava je u rekordnom vremenu premašila preko 84 tisuće lajkova, a u komentarima su mu mnogi uputili lijepe rijeći.

PROMO Želite stići sigurno i opušteno do svoje ljetne destinacije? Obavezno pripazite na sljedeće

- Tako smo sretni što napokon dolaziš doma; Ti si genijalan!; HVala ti što koristiš svoj utjecaj na nešto pozitivno; Ovo me baš nasmijalo. Čestitam, Jason; Da sam bar ja bila na tom letu - pisali su mu fanovi oduševljeno.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare