To je to što me zanima!

Aquaman nakon razvoda živi u kamperu, parkirao je u dvorištu

Momou su prošli tjedan fotografi snimili i ispred trgovačkog centra. Na ruci nije nosio vjenčani prsten, a čini se kako i dalje njeguje svoj neobični pomalo holivudski izgled
Vidi originalni članak

Američki glumac Jason Momoa (42) navodno se, nakon razvoda od dugogodišnje supruge Lise Bonet (54), preselio u dvorište prijatelja i sada živi u parkiranom kamperu. 

Fotografije njegovog privremenog doma možete pogledati OVDJE.

OSTAT ĆE U DOBRIM ODNOSIMA Pukla ljubav između Aquamana i Lise Bonet: Glumački par se rastaje nakon pet godina braka

Naime, poznati glumački par nedavno je na društvenim mrežama obavijestio obožavatelje kako je njihovom braku došao kraj. 

Izgleda da Jason i Lisa nisu mogli nastaviti ni sa zajedničkim životom jer su paparazzi u SAD-u 'uhvatili' glumca kako izlazi iz FORD RV kampera od 750 tisuća dolara (oko pet milijuna kuna), koji mu je nakon razvoda, po svemu sudeći, postao novi dom. 

Momou su prošli tjedan fotografi snimili i ispred trgovačkog centra. Na ruci nije nosio vjenčani prsten, a čini se kako i dalje njeguje svoj neobični pomalo holivudski izgled. 

OBOŽAVANI GLUMAC Znate li tko je on? Postao je najpoželjniji neženja na svijetu

Još nije poznato je li se glumac službeno preselio iz svog doma u Kaliforniji u kojem je dugi niz godina proveo sa suprugom Lisom i njihovo dvoje djece. 

- Jason često ostane prespavati u kamperu. To mu je draže nego hotel jer mu je blizu plaža. On baš i nije tip koji unajmljuje privatne avione i odsjeda u luksuznim odmaralištima - rekao je izvor blizak glumcu za The Sun

Idi na 24sata

Komentari 9

  • danho 15.06.2022.

    Nij ekoji ce odsjedati u luksuzu...samo mu kamper kosta 5 milijuna..naj su mi takvi pozeri daj ajde..

  • 27.01.2022.

    Aquaman ne postoji...

  • And_rey420 27.01.2022.

    Legenda nije išlo i amen svakako svojom putem on ima 42 god makar neznam zato ne ode na havaje od kid i je zbog djece naravno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare