To je to što me zanima!

Aretha dužna 40 mil. kuna za porez, a pokrali ju prije smrti

Policija u Michiganu vodi istragu o krađi Arethine imovine. Kradljivac je nedozvoljeno koristio njezina financijska sredstva, ali još uvijek se ne zna koliko je novca zapravo nestalo
Vidi originalni članak

'Kraljica soula' Aretha Franklin preminula je u 77. godini u kolovozu 2018., a mjesecima nakon saznalo se da ju je netko opljačkao prije smrti, piše TMZ. Prema zakonskim dokumentima koje su primili, otkrilo se da policija u Michiganu vodi istragu o krađi Arethine imovine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kradljivac je nedozvoljeno koristio njezina financijska sredstva, ali još uvijek se ne zna koliko je novca zapravo nestalo. 

Inače, Arethine financije su pod mikroskopom otkako je preminula. Služba unutarnjih prihoda tvrdi da pjevačica duguje više od 40 milijuna kuna za povrat poreza. 

Podsjetimo se, Aretha se godinama borila s rakom gušterače te naposljetku izgubila. Iza sebe je ostavila sinove Clarencea Franklina (63), Edwarda Franklina (61), Teda Whitea Juniora (54) i Kecalfa Cunninghama (48).

'Kraljica soula' nije imala nikakvu oporuku, što je iznenadilo mnoge budući da je Clarence s posebnim potrebama te mu je potrebna financijska, ali i ostale vrste potpora. Stoga će njezini sinovi raspodijeliti podjednako imovinu između sebe. 

JEDNA OD NAJVEĆIH LJEPOTICA U HOLLYWOODU: 'Izgled mi je oduvijek bio prepreka, zbog visine su me odbijali'

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MoMaKiPo_1 11.01.2019.

    Ups,,,ona 77 godina sin ,63 godine,,,,nesto mi matematika nestima

Komentiraj...
Vidi sve komentare