Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Aretha dužna 40 mil. kuna za porez, a pokrali ju prije smrti

Policija u Michiganu vodi istragu o krađi Arethine imovine. Kradljivac je nedozvoljeno koristio njezina financijska sredstva, ali još uvijek se ne zna koliko je novca zapravo nestalo

Foto: Instagram
3 komentara

'Kraljica soula' Aretha Franklin preminula je u 77. godini u kolovozu 2018., a mjesecima nakon saznalo se da ju je netko opljačkao prije smrti, piše TMZ. Prema zakonskim dokumentima koje su primili, otkrilo se da policija u Michiganu vodi istragu o krađi Arethine imovine. 

[video: 1200934 / ]

Kradljivac je nedozvoljeno koristio njezina financijska sredstva, ali još uvijek se ne zna koliko je novca zapravo nestalo. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Inače, Arethine financije su pod mikroskopom otkako je preminula. Služba unutarnjih prihoda tvrdi da pjevačica duguje više od 40 milijuna kuna za povrat poreza. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Podsjetimo se, Aretha se godinama borila s rakom gušterače te naposljetku izgubila. Iza sebe je ostavila sinove Clarencea Franklina (63), Edwarda Franklina (61), Teda Whitea Juniora (54) i Kecalfa Cunninghama (48).

Foto: Harry Uzoka/Instagram

'Kraljica soula' nije imala nikakvu oporuku, što je iznenadilo mnoge budući da je Clarence s posebnim potrebama te mu je potrebna financijska, ali i ostale vrste potpora. Stoga će njezini sinovi raspodijeliti podjednako imovinu između sebe. 

JEDNA OD NAJVEĆIH LJEPOTICA U HOLLYWOODU: 'Izgled mi je oduvijek bio prepreka, zbog visine su me odbijali'

Naši partneri pišu
Message