To je to što me zanima!

Ashley Graham rodila je sina: 'Život se promijenio nabolje...'

Graham je tijekom cijele trudnoće ponosno objavljivala izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih plus size manekenka na svijetu Ashley Graham (32) u braku je devet godina s redateljem Justinom Ervinom (30), a u subotu je na svijet je donijela dječaka. 

Radosnu vijest odmah je podijelila s brojnim obožavateljima koji su joj društvene mreže 'zatrpali' brojnim čestitkama. 

- U 18 sati u subotu naši životi su se promijenili nabolje. Hvala svima na ljubavi i podršci tijekom ovog nevjerojatno razdoblja - napisala je Graham na svom Instagram profilu. 

Graham je tijekom cijele trudnoće ponosno objavljivala izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu. Stalno je isticala koliko je važna ljubav prema sebi i prihvaćanju svoga tijela.

Sredinom kolovoza, na devetu godišnjicu braka, objavila je sretnu vijest da je trudna.

- Prije devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bilo je to predivno putovanje s mojom najdražom osobom na svijetu. Danas se osjećamo tako zahvalno, uzbuđeno i blagoslovljeno jer možemo proslaviti proširenje obitelji. Sretna godišnjica. Život će nam postati još ljepši - napisala je Ashley prije nekoliko mjeseci u opis snimke na kojoj joj se nazire trudnički trbuh.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • _Varešak_ 23.01.2020.

    I moj susjed je noćas dobio lijepoga konjića.

  • max2017 21.01.2020.

    ekipa bu preteška za normalne aute.........

  • Judita👥 21.01.2020.

    Čestitke ljepotice

Komentiraj...
Vidi sve komentare