To je to što me zanima!

Ashton Kutcher razmišljao je o samoubojstvu: 'Stajao sam na balkonu i onda je došlo do...'

Michael je na kraju uspio pronaći donora i sada radi kao motivacijski govornik koji često sudjeluje na različitim susretima
Vidi originalni članak

Glumac Ashton Kutcher (44) gostovao je u novom dokumentarnom serijalu The Checkup with Dr. David Agus te otkrio da si je želio oduzeti život kako bi spasio bratov.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumčev brat blizanac Michael ima cerebralnu paralizu. Ona utječe na njegovu koordinaciju i motoričke sposobnosti, a stvari su se pogoršale kada su braća bila u ranim tinejdžerskim godinama. Liječnici su tada rekli da Michaelu preostaje samo nekoliko tjedana života ako ne dobije transplantaciju srca.

- Razmišljam u sebi: ako je itko odgovarajući donor, onda sam to ja. Onda počinješ vrtjeti te misli u svojoj glavi: ovaj balkon izgleda dovoljno visoko - prisjetio se Ashton te dodao:

- Mislim da je trenutak kad sam stajao na balkonu i govorio: ja sam odgovarajući donor, vjerojatno bio točan trenutak kada se dogodila promjena, gdje sam pomislio: kako mogu biti ovaj sretnik, a moj brat se rodio s cerebralnom paralizom i treba mu transplantacija srca?

POČETAK ROMANSE Ashton Kutcher: Morao sam se napiti da Mili kažem da je volim

Inače, Ashton se bori s rijetkim autoimunim poremećajem 'vaskulitisom' (op.a upala krvnih žila). Zbog te bolesti povremeno nije mogao čuti ni vidjeti. Njegova supruga Mila Kunis (39) otkrila je svojedobno kako su prebrodili to teško razdoblje.

- Mislim da nemaš vremena sjesti i razgovarati, nekako samo prolaziš kroz to. Ideš i nosiš se s bilo kojim zdravstvenim problemom koji ti se nađe na putu, ali još uvijek imaš djecu, još uvijek imaš obitelj, moraš živjeti život - rekla je Mila za Entertainment Tonight.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • XM12 07.12.2022.

    On je meni rijetko antipatican lik. I kao glumac je nikakav. Cim ga vidim na ekranu odmah prebacujem na drugi kanal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare