To je to što me zanima!

Atraktivna Nevena osvojila je Jovana: 'Naš odnos je ozbiljan'

Fanovi su novopečenom paru poželjeli puno sreće i ljubavi, a neki su otišli i korak dalje pa su Nevenu usporedili s Paulinom (40) s kojom je Jovan imao akciju u bazenu već na prvom susretu.
Vidi originalni članak

Farmer Jovan Karapandža (33) iz Mlake Atinske, javnosti najpoznatiji kao zvijezda showa 'Ljubav je na selu' u realityju nije uspio pronaći srodnu dušu, ali zato mu je to pošlo za rukom u 'stvarnom svijetu'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O tajanstvenoj Neveni nije htio puno pričati, ali je u intervjuu za RTL otkrio kako je njihov ljubavni odnos na ozbiljnoj razini. 

- Viđamo se već neko vrijeme i naš odnos je sve ozbiljniji, na početku veze smo - rekao je Jovan. Inače, atraktivna plavuša dolazi iz Bijelog Brda, naselja u sastavu općine Erdut u Osječko-baranjskoj županiji, a prvu zajedničku fotografiju objavili su u studenom. 

RADI PUNOM PAROM Fatalni Jovan tajanstveno priča o curi: 'Malo je ima pa nema...'

Nedavno su pratitelje 'počastili' i fotografijom s Adventa, a fanovi su novopečenom paru poželjeli puno sreće i ljubavi. Neki su otišli i korak dalje pa su Nevenu usporedili s Paulinom (40) s kojom je Jovan imao akciju u bazenu već na prvom susretu.

- Ova ti je bolja od Pauline. Želim Vam sreću, a nadam se da ćete uskoro i pred oltar - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, nakon što je u 'Ljubavi na selu' Paulinu poslao kući, Jovan je ponovno okončao u klinču sa svojom miljenicom koju je ranije izbacio iz natjecanja, a kasnije se požalio kako priča nije zaživjela nakon snimanja te da je sam. No čini se kako su se te stvari sada ipak promijenile. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lolita579 22.12.2020.

    Koja lipa žena!

  • Jigsawww 22.12.2020.

    nevena iz belog brda. čija li je?

  • 22.12.2020.

    Prijelomna vijest

Komentiraj...
Vidi sve komentare