To je to što me zanima!

Austrijanci ljuti zbog fešte: U Beču Balkanci slavili uz cajke

Kad je u restoranu krenula pjesma Sinana Sakića, Balkanci su upalili prskalice te plesali i skakali pa više nitko nije pazio na propisanu socijalnu distancu koja bi među njima trebala biti
Vidi originalni članak

Kako pišu austrijski mediji, Balkanci se tijekom vikenda nisu pridržavali socijalne distance i ostalih mjera i uputa koje su dane zbog sprječavanja širenja pandemije korona virusa, pa su se tako opuštali i zabavljali uz cajke.

Snimke iz restorana u čuvenoj Ottakringer Straße u Beču dokazuju kako su ljudi jedva dočekali da klubovi i barovi u toj ulici budu napokon otvoreni i da se sve polako počne vraćati u normalu. Oni koji su izašli ovog vikenda tvrde da se feštalo do dugo u noć.

Kad je u restoranu krenula pjesma Sinana Sakića, Balkanci su upalili prskalice te plesali i skakali pa više nitko nije pazio na udaljenost. Ipak, unatoč tome što su se otvorili kafići i drugi objekti, na snazi su i dalje rigorozna ograničenja. Za istim stolom mogu sjediti samo četiri osobe, a između stolova mora biti razmak.

Osim toga, u 23 sata počinje policijski sat i više nema kretanja, što je začudilo svjedoke koji su se zatekli u poznatoj ulici u Austriji s obzirom na ograničenje.

Prema pisanju austrijskog portala Heute, restoran je dozvolio stalnim gostima da ostanu i iza 23 sata zbog čega su Austrijanci ljuti jer strahuju da je to bio 'korona party'. O svemu se oglasila i policija. 

- Policija uvijek najprije kontaktira odgovorne i educira ih umjesto da piše kazne - istaknuli su. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • 25.05.2020.

    U Beču sam živio 2 godine, tada prije 20-ak godina je tamo živjelo oko 200 tisuća srbijanaca.

  • Biser_2 25.05.2020.

    Iskreno, uz koju hr glazbu mozes proslaviti? Nives? Bacicka ili maja? 😆

  • 25.05.2020.

    Što su očekivali od Balkanaca!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare