Show

Komentari 105

Austrijanci ljuti zbog fešte: U Beču Balkanci slavili uz cajke

Austrijanci ljuti zbog fešte: U Beču Balkanci slavili uz cajke

Kad je u restoranu krenula pjesma Sinana Sakića, Balkanci su upalili prskalice te plesali i skakali pa više nitko nije pazio na propisanu socijalnu distancu koja bi među njima trebala biti

Kako pišu austrijski mediji, Balkanci se tijekom vikenda nisu pridržavali socijalne distance i ostalih mjera i uputa koje su dane zbog sprječavanja širenja pandemije korona virusa, pa su se tako opuštali i zabavljali uz cajke.

Snimke iz restorana u čuvenoj Ottakringer Straße u Beču dokazuju kako su ljudi jedva dočekali da klubovi i barovi u toj ulici budu napokon otvoreni i da se sve polako počne vraćati u normalu. Oni koji su izašli ovog vikenda tvrde da se feštalo do dugo u noć.

Kad je u restoranu krenula pjesma Sinana Sakića, Balkanci su upalili prskalice te plesali i skakali pa više nitko nije pazio na udaljenost. Ipak, unatoč tome što su se otvorili kafići i drugi objekti, na snazi su i dalje rigorozna ograničenja. Za istim stolom mogu sjediti samo četiri osobe, a između stolova mora biti razmak.

Osim toga, u 23 sata počinje policijski sat i više nema kretanja, što je začudilo svjedoke koji su se zatekli u poznatoj ulici u Austriji s obzirom na ograničenje.

Prema pisanju austrijskog portala Heute, restoran je dozvolio stalnim gostima da ostanu i iza 23 sata zbog čega su Austrijanci ljuti jer strahuju da je to bio 'korona party'. O svemu se oglasila i policija. 

- Policija uvijek najprije kontaktira odgovorne i educira ih umjesto da piše kazne - istaknuli su. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

 

Najčitaniji članci