To je to što me zanima!

Autor Seinfelda: Idioti, izlazite i dovodite u opasnost nas stare

Dovodite u opasnost stare ljude poput mene. Dobro, ne mene. Ja nemam ništa s vama. Ali znate, druge, ajmo reći druge stare ljude koji bi vam mogli biti i rođaci, upozorio je Larry na opasnost korona virusa
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Madonna se 'bacila' na pisanje: 'Ova karantena mi teško pada'

Autor 'Seinfelda', jednog od najpopularnijeg sitcoma svih vremena, obratio se na Twitteru svima koji se ne pridržavaju pravila u vrijeme pandemije korona virusa i zamolio ih neka ostanu kod kuće. Larry David (72) snimio se u videu u kojem kaže da se želi obratiti svim idiotima. 

- Očigledno, netko me nagovorio na ovo jer ovako što inače ne radim. Želim se u principu obratiti svim idiotima - i vi znate tko ste. Izlazite, znam što radite. Socijalizirate se preblizu, nije dobro - započeo je glumac. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dovodite u opasnost stare ljude poput mene. Dobro, ne mene. Ja nemam ništa s vama, nikad vas neću vidjeti. Ali znate, druge, ajmo reći druge stare ljude koji bi vam mogli biti i rođaci - dodao je. 

Upozorio je sve kako propuštaju fantastičnu priliku kakva se pruža jednom u životu - da sjede na kauču i gledaju televiziju.

-  Ne znam kako to možete propustiti. Možda jer niste previše bistri. Ali odite doma. Gledajte televiziju. To vam je moj savjet - zaključio je Larry i poručio gledateljima videa kako vani postoje samo nevolje.

Larry David je zajedno s Jerryjem Seinfeldom (65) režirao seriju 'Seinfeld' koja ga je i proslavila. 'Seinfeld' je, kažu kritičari, bio ogledalo života odraslih ljudi u Americi toga doba koji nisu imali izgrađen identitet i jasne ciljeve te su bili nezadovoljni tradicionalnim radnim mjestima.

Iako život današnjice možda izgleda drukčije, 'Seinfeld' je jedna od najgledanijih serija svih vremena. Dokaz tome je i činjenica da ju je američki 'TV Guide' proglasio najboljom serijom, a industrija humorističnih serija stavila ju je na prvo mjesto najgledanijih serija svih vremena. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Pink je 'poludjela' u karanteni: Pijana sama sebi ošišala kosu

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bakaslis 02.04.2020.

    Seinfeld je po meni najbolja serija svih vremena.... Upravo ide repriza na Cine staru, idealno za izolaciju... Prije toga Mućke na nekom Rtl-u... Samo da još Nova, ona ima prava, krene s reprizom Breaking Bada i vrijeme doma brzo prođe... Dok se Nova ne sjeti pogledao sam opet Mladog papu kao uvod u Novog papu

  • VOLBEAT 01.04.2020.

    Larry David je "duša" Seinfelda, od kada je izašao iz njega (mislim zadnje dvije sezone), to više nije bilo to. Čovjek je totalna legenda, a njegov serijal Curb your enthusiasm (Bez odušavljenja molim) je vrh !

  • tiha voda_492 01.04.2020.

    Hahaha koji komedijaš

Komentiraj...
Vidi sve komentare