Obavijesti

Show

Komentari 14

Autor Seinfelda: Idioti, izlazite i dovodite u opasnost nas stare

Autor Seinfelda: Idioti, izlazite i dovodite u opasnost nas stare
6

Dovodite u opasnost stare ljude poput mene. Dobro, ne mene. Ja nemam ništa s vama. Ali znate, druge, ajmo reći druge stare ljude koji bi vam mogli biti i rođaci, upozorio je Larry na opasnost korona virusa

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Madonna se 'bacila' na pisanje: 'Ova karantena mi teško pada'

Autor 'Seinfelda', jednog od najpopularnijeg sitcoma svih vremena, obratio se na Twitteru svima koji se ne pridržavaju pravila u vrijeme pandemije korona virusa i zamolio ih neka ostanu kod kuće. Larry David (72) snimio se u videu u kojem kaže da se želi obratiti svim idiotima. 

- Očigledno, netko me nagovorio na ovo jer ovako što inače ne radim. Želim se u principu obratiti svim idiotima - i vi znate tko ste. Izlazite, znam što radite. Socijalizirate se preblizu, nije dobro - započeo je glumac. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dovodite u opasnost stare ljude poput mene. Dobro, ne mene. Ja nemam ništa s vama, nikad vas neću vidjeti. Ali znate, druge, ajmo reći druge stare ljude koji bi vam mogli biti i rođaci - dodao je. 

Upozorio je sve kako propuštaju fantastičnu priliku kakva se pruža jednom u životu - da sjede na kauču i gledaju televiziju.

-  Ne znam kako to možete propustiti. Možda jer niste previše bistri. Ali odite doma. Gledajte televiziju. To vam je moj savjet - zaključio je Larry i poručio gledateljima videa kako vani postoje samo nevolje.

70th Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles

Larry David je zajedno s Jerryjem Seinfeldom (65) režirao seriju 'Seinfeld' koja ga je i proslavila. 'Seinfeld' je, kažu kritičari, bio ogledalo života odraslih ljudi u Americi toga doba koji nisu imali izgrađen identitet i jasne ciljeve te su bili nezadovoljni tradicionalnim radnim mjestima.

Iako život današnjice možda izgleda drukčije, 'Seinfeld' je jedna od najgledanijih serija svih vremena. Dokaz tome je i činjenica da ju je američki 'TV Guide' proglasio najboljom serijom, a industrija humorističnih serija stavila ju je na prvo mjesto najgledanijih serija svih vremena. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Pink je 'poludjela' u karanteni: Pijana sama sebi ošišala kosu

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao