To je to što me zanima!

Autor serije Chernobyl: 'Imajte poštovanja prema stradalima...'

Zbog serije 'Černobil' porastao je broj ljudi koji su odlučili posjetiti ovo mjesto. Posebnu pozornost privukli su influenceri nakon što su društvene mreže 'zasuli' fotografijama koje su mnogi osudili...
Vidi originalni članak

Serija 'Chernobyl' oduševila je brojne gledatelje diljem svijeta, uključujući i influencere koji su posjetili to mjesto pa su objavili fotografije koje su mnogi osudili. To je na svojoj koži osjetila influencerica pod nadimkom 'nz.nik' koja je na Instagramu objavila fotku na kojoj golišava pozira u Pripjatu, dok s nje spada zaštitno odijelo. 

Nakon što se 'pohvalila' objavom, pratitelji su je napali poručujući joj da pokaže poštovanje. I dok turističke agencije i vodiči 'trljaju ruke', navala posjetitelja nije se svidjela autoru serije Craigu Mazinu (48) koji je imao poruku za posjetitelje. 

- Divno je što je serija Černobil inspirirala navalu turista. Da, vidio sam slike. Ako dolazite u posjet, sjetite se da se ovdje dogodila užasna tragedija. Pokažite poštovanje prema onima koji su stradali i njihovoj žrtvi - napisao je na Twitteru.

Njegova objava izazvala je 'lavinu' reakcija pa su ga podržali brojni pratitelji.

SVE JE PROPAGANDA? Ruski kritičari o seriji Černobil: 'To je izvrsno snimljena laž...'

'Užasno je što se ovo počelo događati. Hrpa takozvanih influencera objavljuje fotke bez imalo poštovanja', 'Nemojte zaboraviti da je radijacija stvarna. Najgore je što se horde turista idiotski ponašaju kao da su došli u Disneyland', neki su od komentara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GLUMICA OBJAVILA VLASTITE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE: Hakeri joj prijetili pa ih sama stavila na Twitter

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mar125 16.06.2019.

    Bio tamo prije 5-6 godina, sa spec.dozvolom, taman prije ove masovne najezde turista. Prestrasno, tisina koja para usi je u tom gradu je za izludit. Pretuzno i jezivo.Nakon 15min sam htio otici. Sramota u sto se sad to pretvorilo... samo jos fali da se organizira tamo neki ultra festival

  • jabuka_ 16.06.2019.

    Znam samo jedno, ovakvo što osoba konzervativnog svjezonazora nikad ne bi radila. Dalje zaključite sami. Influenceri? Čemu i kakvim vrijednostima učimo mlade naraštaje?

  • wayfinder 16.06.2019.

    Pustite te infulencere nek se samo slikaju. Dajte im i smjestaj tamo da provedu cim vise vremena da naprave jos fotki. Prirodna selekcija ce napraviti ostalo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare