To je to što me zanima!

Ava: Bio mi je 'kao djed', a tražio je da mi vidi grudi...

Ava Karabatić optužila je svog profesora da ju je zatvorio u kabinet i tražio ju da mu pokaže grudi. Kaže da joj je profesor dao 2000 eura kao poklon
Vidi originalni članak

Tražio je da mu pokažem bradavice, da mu slikam sise i pošaljem MMS-om, da se skinem do kraja i da moram biti njegova asistentica, a znate kako se to postaje - preko iznajmljenog stana u Diklu, kazala  je danas Ava Karabatić (21), koju su s majkom Sanjom i dečkom Špirom M. (24) zadarski policajci prijavili zbog ucjene svog profesora s odjela talijanistike Sveučilišta u Zadru Živka N. (65). Njezin dečko Špiro, koji se bavio i boksom navodno je profesoru prijetio fizičkim napadom, ali i objavom kompromitirajućih poruka ne dobije li ukupno devet tisuća eura. Ava tvrdi da ju je profesor hvalio kao najperspektivniju studenticu, te da ju je pozvao da mu bude asistentica. Ona je njime bila, kaže, oduševljenja "kao s djedom" te mu je poslala jedan sms "Obožavam Vas". Ovog proljeća sreli su se u gradu, a on je lizao sladoled i pitao ju je, tvrdi, voli li ona lizati.
- Nisam ništa odgovorila, a on je kazao "Dobro, javit ću se za kavu i sladoled". Bila sam u sekciji kazališta mladih na fakultetu, a tamo smo ostavljali broj mobitela i e-mail pa mu otuda moj broj. Počelo je s "Ljubim ruke" i "Hoćete li na ručak", a završilo je na "Međunarodna droco", "Zašutila si, droljo", "Ipak ostajem na faksu", "Smeće jedno, da mi se više niste javili" i "Bestidna gaduro". Ja u životu nisam nikad nikog ucjenjivala, od 14. godine sama zarađujem, učim od osam ujutro do ponoći, a dajem i poduke iz grčkog, talijanskog, engleskog i latinskog za srednjoškolce i studente te radim od 16. godine za dvije modne agencije. Meni novac nije potreban. Želim sprati ljagu s obitelji. Moja majka je samo bila s nama u autu i Špiro je jednom nazvao s njezinog mobitela jer mu je baterija iscurila. Ja tri i pol mjeseca nisam odgovarala na poruke. Mislio je da nemam dečka i da me nitko neće zaštititi. Prošli ponedjeljak profesor me nazvao s fakulteta. Javila sam se jer nisam znala taj broj. Rekao mi je "Alo dođite, ispitujem". Bila sam s dečkom i majkom na putu za snimanje za Extru. Špiro mu je na mobitel kazao samo "Ja sam joj dečko prestanite je zlostavljati". Zbog maltretiranja sam se htjela prebaciti na fakultet u Zagreb. On je Špiru molio da se vide nakon toga, bojao se da bi javnost mogla saznati zašto se najbolja učenica prebacila s fakulteta. Bio je u stanju počiniti samoubojstvo jer je naštetio najboljoj studentici. Poslao mi je i poruku "Molim oprostite mi ako možete". Molio je mog dečka da se nađu i dao mu 2000 eura kao poklon za mene. Nakon toga, Špiro je učinio grešku. Rekao je da ide u teretanu, ali je bez mog znanja i bez znanja moje majke nazvao profesora i našao se s njim. Meni je policija pokucala na vrata stana dok sam njoke kuhala, nisam ni znala za tu ucjenu. Sam mi je kazao da je to najveća glupost koju je ikad učinio, ali da me nije mogao gledati noćima kako jecam zbog maltretiranja tog profesora - ispričala nam je Ava koja je kazala i kako ju je profesor jednom bio zatvorio u kabinet i tražio ju da mu pokaže grudi.
Ava je dečku poručila da ga voli najviše na svijetu i da mu ništa ne zamjera jer je samo branio svoju djevojku. Poručila mu je da će ga čekati i da joj je svaki tren u mislima te da će ga posjetiti u zatvoru. Profesor Živko N. nije želio razgovarati s novinarima, a svoj iskaz uskoro bi trebao dati istražnom sucu Županijskog suda u Zadru Anti Aniću.

AVA: PROFESOR JE 'POLUDIO' ZBOG MENE I IVANA BALIĆA
Čula sam da je za vrijeme ispita pitao druge studentice je li istinita ona afera s Ivanom Balićem. Kad su mu kazale da jest, pobacao je u bijesu sve stvari sa stola, a sve njih bacio na ispitu. On zna i popiti, a onda se pretvori u monstruma, bude druga osoba - tvrdi Ava Karabatić.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • buca00 12.10.2009.

    a sta bilo kad se probudila?

  • clara 12.10.2009.

    Mislim da se @ladyluna malo previše uživjela i da je čak malo i pretjerala...dakle, Ava s mamom i tatom ili bez njih nije sasvim čista a rezultate testiranja na droge nismo vidjeli pa zašutimo o tome...jer ovakav nisi ni od droge, ovo su geni...nadalje, \"gospodin\" Nižić je jedno nenadmašno smeće od čovika, mnogi su već pisali kako ima nekoliko brakova iza sebe, i da sad je u braku sa svojom bivšom studenticom, asistenticom...oboje su mi predavali...ona je uvijek jadna i tužna, predobra je ali plaća svoju grešku i to jako jako skupo...a on, per-erzna svinja, bez granica i morala...bez ičeg ...i kažem vam ljudi...on i Ava su par, taman...jadna ona njegova kćerkica kad ovo mora proživljavati...sin mu je umro od droge...bože sačuvaj...

  • maliBruno 11.10.2009.

    mala uzdrzava familiju.......uzorna djevojka,nema što...sačuvaj nas Božeod takvih djevojaka,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare