To je to što me zanima!

Ava i Goran Grgić vjeruju u trijumf Hrvatske: Bit će 3-1

UVIJEK VJERNI Optimistični Ava i Goran Grgić predviđaju isti rezultat sutrašnje utakmice protiv Srbije. Franka će s roditeljima bodriti svojeg Vedrana Ćorluku
Vidi originalni članak

Uvjerena sam da ćemo pobijediti jer imamo najboljeg i najzgodnijeg izbornika. Neka dečki slave uz šampanjac, a ja im mogu plesati, veselo je rekla Ava Karabatić (24).

Studentica se, tvrdi, pred utakmicu godine opremila navijačkim rekvizitima. Vjeruje da će Hrvatska pobijediti 3-1 i da će najzaslužniji igrač biti napadač Mario Mandžukić.

Poput svakog vatrenog navijača hrvatske reprezentacije pobjedu će, otkrila je, proslaviti uz pivo. Glumac Goran Grgić (47) utakmicu će pratiti kod kuće s obitelji. Nada se dobrom dvoboju i slaže se s Avom u predviđanju rezultata.

- Presudit će Luka Modrić. Srbi nemaju takvog igrača. Više me strah sljedeće utakmice u Walesu jer će se igrači emotivno potrošiti na Maksimiru - objasnio je glumac. Njegovu kolegi Tariku Filipoviću (41) žao je što zbog ozljede koljena neće moći biti na tribinama. Navijat će kod kuće uz sinove Dinu (9) i Armana (5) koji, osim Hrvatske, zbog tate navijaju i za BiH. Robert Knjaz (41) s prijateljima će biti na stadionu. Kako kaže, to je dvoboj koji se ne propušta. Za utakmicu će se, tvrdi, pripremati uz sklekove, trbušnjake i pjevanje navijačkih himni. Zaljubljena Franka Batelić (20) za dečka Vedrana Ćorluku navijat će u društvu mame Ingrid, oca Damira i brata Nikole. I glumac Igor Mešin (45) veliki je nogometni fan, ali neće ići na stadion jer je naša reprezentacija izgubila svaki put kad ju je gledao uživo.

Često na tribini

Goran Grgić je 2006. i 2008. gledao jednu utakmicu reprezentacije na SP-u i EP-u. Često je na tribinama jer, objasnio je, voli navijačku atmosferu.

Optimistična je

Franka se neće uljepšavati navijačkim rekvizitima jer, kaže, to nije njezin stil. Sigurna je u pobjedu i obećaje glasnu potporu s tribina.

Neće štedjeti grlo

Knjaz vjeruje da će biti najglasniji na tribinama. Od početka do kraja pjevat će s navijačima.

Obožava nogomet

Ava tvrdi kako prati sve rezultate nogometne reprezentacije. Želja joj je ići na SP u Brazilu sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • MarioPribolšan 22.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dasone 22.03.2013.

    KATASTROFA .. mislim da je bilo pametnih ljudi pitat za rezultat.. ali veci smo mi "majmuni" koji ovo citamo........SVIJET JE PUN KRALJEVA I KRALJICA KOJIMA MLADIMA ZATUPLJUJU VID I SNOVE

  • chelseaMG 22.03.2013.

    nije bitno koliko će biti, bitna je samo pobjeda da okrunimo ovo predivno raspoloženje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare