Obavijesti

Show

Komentari 32

Ava i Goran Grgić vjeruju u trijumf Hrvatske: Bit će 3-1

Ava i Goran Grgić vjeruju u trijumf Hrvatske: Bit će 3-1
5

UVIJEK VJERNI Optimistični Ava i Goran Grgić predviđaju isti rezultat sutrašnje utakmice protiv Srbije. Franka će s roditeljima bodriti svojeg Vedrana Ćorluku

VIDEO

Uvjerena sam da ćemo pobijediti jer imamo najboljeg i najzgodnijeg izbornika. Neka dečki slave uz šampanjac, a ja im mogu plesati, veselo je rekla Ava Karabatić (24).

Studentica se, tvrdi, pred utakmicu godine opremila navijačkim rekvizitima. Vjeruje da će Hrvatska pobijediti 3-1 i da će najzaslužniji igrač biti napadač Mario Mandžukić.

Poput svakog vatrenog navijača hrvatske reprezentacije pobjedu će, otkrila je, proslaviti uz pivo. Glumac Goran Grgić (47) utakmicu će pratiti kod kuće s obitelji. Nada se dobrom dvoboju i slaže se s Avom u predviđanju rezultata.

- Presudit će Luka Modrić. Srbi nemaju takvog igrača. Više me strah sljedeće utakmice u Walesu jer će se igrači emotivno potrošiti na Maksimiru - objasnio je glumac. Njegovu kolegi Tariku Filipoviću (41) žao je što zbog ozljede koljena neće moći biti na tribinama. Navijat će kod kuće uz sinove Dinu (9) i Armana (5) koji, osim Hrvatske, zbog tate navijaju i za BiH. Robert Knjaz (41) s prijateljima će biti na stadionu. Kako kaže, to je dvoboj koji se ne propušta. Za utakmicu će se, tvrdi, pripremati uz sklekove, trbušnjake i pjevanje navijačkih himni. Zaljubljena Franka Batelić (20) za dečka Vedrana Ćorluku navijat će u društvu mame Ingrid, oca Damira i brata Nikole. I glumac Igor Mešin (45) veliki je nogometni fan, ali neće ići na stadion jer je naša reprezentacija izgubila svaki put kad ju je gledao uživo.

Često na tribini

Goran Grgić je 2006. i 2008. gledao jednu utakmicu reprezentacije na SP-u i EP-u. Često je na tribinama jer, objasnio je, voli navijačku atmosferu.

Optimistična je

Franka se neće uljepšavati navijačkim rekvizitima jer, kaže, to nije njezin stil. Sigurna je u pobjedu i obećaje glasnu potporu s tribina.

Neće štedjeti grlo

Knjaz vjeruje da će biti najglasniji na tribinama. Od početka do kraja pjevat će s navijačima.

Obožava nogomet

Ava tvrdi kako prati sve rezultate nogometne reprezentacije. Želja joj je ići na SP u Brazilu sljedeće godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama