To je to što me zanima!

Ava iz karantene: 'Besplatno ću šminkati i frizirati, javite se'

Karabatić ima nekoliko profila na društvenim mrežama, ali svakako je najaktivnija na Instagramu na kojem je prati 114.000 ljudi. Na mnogim fotografijama i snimkama koje objavljuje je gola
Vidi originalni članak

Starleta i manekenka Ava Karabatić (31) odlučila je uljepšati svojim pratiteljima boravak u karanteni. S obzirom na to da se brojne žene svakodnevno žale kako im najviše nedostaju kozmetičari i frizeri, Ava im je odlučila ponuditi svoje usluge. 

- Dosadno mi je u samoizolaciji i imam slobodnog vremena. Znam da ovih dana ne rade frizerski i kozmetički saloni pa ako želite mogu vas besplatno ošišati ili našminkati. U Splitu sam - napisala je darežljiva Ava na svom Instagram profilu. 

Karabatić ima nekoliko profila na društvenim mrežama, ali svakako je najaktivnija na Instagramu na kojem je prati 114.000 ljudi. Na mnogim fotografijama i snimkama koje objavljuje je gola, ali strateški pokriva škakljive dijelove tijela. Neke pratitelje zanimalo je i zašto objavljuje provokativne fotke, a neki su otišli korak dalje te joj postavljali prilično intimna pitanja. 

- Iskreno nam reci je li nudiš seksualne usluge za novac - direktno ju je pitao jedan pratitelj, a Ava je u svom stilu odgovorila. Na dugo i široko. 

- Ja sam starleta, a starlete su uglavnom prostitutke. Niste krivi što tako razmišljate jer poznajem nekoliko prostitutki. Ipak, zaboravljate da se meni zanimanje 'starleta' dodalo jer sam lijepa i zgodna. Ja sam profesorica talijanskog i latinskog jezika - odgovorila je Ava. Priznala je da je u posljednje vrijeme često konzumirala alkohol koji nije dobro utjecao na nju. 

- Posljednja dva, tri mjeseca često sam konzumirala alkohol i to ne krijem. Onda dok dajem izjave izgleda kao da sam uzela nekakvu drogu. Drago mi je što se loša faza završila - rekla je Ava za kraj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • jozo biber 14.04.2020.

    Nova reklama, prije su reklamirale salon za masažu ;)

  • 12.04.2020.

    Kako??? Di je tu razmak od 2m?

  • 12.04.2020.

    Pa kolika stopala ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare