To je to što me zanima!

Ava je nakon deset dana posjetila Špiru u pritvoru

Nakon što je profesor Nižić svjedočio kako ga je ucjenjivala Ava Karabatić, ona je našla djevojke koje su, tvrdi, trpile maltretiranja kao što je i ona
Vidi originalni članak

Manekenka Ava Karabatić (21) desetak dana nakon uhićenja posjetila je u nedjelju ujutro u zadarskom pritvoru dečka Špiru M. (24). Policija ih sumnjiči da su s njezinom majkom Sanjom ucjenjivali Živka Nižića (65), profesora talijanistike na Sveučilištu u Zadru. Navodno su mu prijetili objavljivanjem lascivnih SMS-ova tražeći 9000 eura. Ava je u posjetu bila tek desetak minuta. S dečkom je razgovarala telefonom, odvojena staklom.
- Bilo je vrlo tužno i dirljivo vidjeti ga onako iza rešetaka, a još gore je bilo što nismo mogli dotaknuti jedno drugo. Brzo proleti tih pet minuta. On se drži dobro, kaže da me voli i da će uvijek biti uz mene - rekla je još vidno uzbuđena Ava Karabatić.
U petak nakon što je dao iskaz, profesor Nižić novinarima je kratko izjavio kako mu je žao Ave i da se nada kako će ona iz svega izvući pouku.
- Nadam se da će i on izvući pouku. Mislim da mu ovo nije trebalo na kraju radnog vijeka, ali mu želim poručiti da sad još više vjerujem u sebe jer sam počela kontaktirati s drugim djevojkama koje kažu su maltretirane. Nadam se da će se pokajati - zaključuje Ava, čije su fotografije obnaženih grudi nedavno iscurile u javnost.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • odbojkasica zd 19.10.2009.

    a brate stvaro nije lipa ni nista...koma...

  • gec56 19.10.2009.

    laze

  • marin.0202 18.10.2009.

    Porno Ava kad ce pornic sa profom nan katedri, jadna ti mater i otac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare