To je to što me zanima!

Ava, kraljica lošeg Photoshopa: 'Ljubomorni su na moju guzu'

Moramo sve raditi pažljivo i svaki naš trud će se na kraju isplatiti. Znam da se nekima ne da puno trenirati, ali ako mislite biti zgodni morate, objasnila je starleta Ava Karabatić
Vidi originalni članak

Starleta i manekenka Ava Karabatić (31) poprilično je šokirala pratitelje na društvenoj mreži svojim novim fotografijama. Splićanka je objavila fotografije na kojima joj je stražnjica neprirodno velika te otkrila kako svakodnevno odlazi u teretanu i vježba zbog čega ima, kako kaže, zavidnu liniju i obline. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirala je samo u gaćicama na krevetu, a grudi je pokrila bombonijerom. 

- Mnogi me pitaju kako imam tako veliku stražnjicu, dragi moji ljudi, samo vježba i ništa više. Što bi se reklo 'quidquid agis, prudenter agas et respice finem'. (Sve što radiš, radi pažljivo i misli na kraj, op.a.) Moramo sve raditi pažljivo i svaki naš trud će se na kraju isplatiti. Znam da se nekima ne da puno trenirati, ali ako mislite biti zgodni morate, i naravno ono što je najbitnije, svaki dan otvoriti moj Instagram i gledati savršenstvo kako bi vam došla ambicija za napredak. Voli vas vaša kraljica Ava - napisala je starleta na društvenim mrežama, no ubrzo se suočila s brojnim kritikama pratitelja. 

STARLETIN NOVI DEČKO Ava o vezi na daljinu: 'Khaledu ne smetaju moje gole fotke...'

Gotovo svi su zamijetili kako se radi o pretjeranom Photoshopu, odnosno da si je Ava u programu za uređivanje izgleda neproporcionalno povećala stražnjicu. Zbog toga je objavila još jednu fotografiju, također s velikom pozadinom te napisala da joj nije jasno zbog čega su ljudi ljubomorni na njezin izgled. 

- Žene moje drage, ne znam čemu tolika ljubomora... A sad pravi razlog zašto mi stražnjica izgleda veća nego uobičajeno. To vam je kao kada kupite veći grudnjak pa stavite na pola grudi i onda izgledaju veće. Tako je npr. na ovoj tu fotografiji s gaćicama i odmah ima više prostora, samim time stražnjica izgleda veće i struk manji zbog korzeta koji me jako steže. Jadno je kriviti mene da se fotošopiram, kad mrzim Photoshop. Prihvatite činjenicu da sam zgodna, prezgodna i odite u teretanu, voli vas Ava - objasnila je starleta razlog predimenzioniranih oblina. 

SRETNO ZALJUBLJENA Ava pokazala dečka i njegove gaće: Skrivala vezu s Turčinom

Ipak, čini se kako njezini pratitelji baš i nisu povjerovali u to da Karabatić svakodnevno odlazi u teretanu, već da je riječ o lošim vještinama u programu za uređivanje. Ili pak o šali na vlastiti račun...

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 123

  • 05.02.2020.

    Star leta i Latinski jezik nešto mi tu ne štima. Izgleda da ste malo ulepsali znanje ove “poznate” licnosti bolje bi bilo da ste to napisali 4 meseca za dan šale. Ukoliko je ona izgovorila izreku na latinskom onda je počelo opismenjivanje i ovih “zvezda”.

  • PametUGlavu 05.02.2020.

    Kakav mozak takav fotošop!

  • 05.02.2020.

    Ahahaha a na zadnjoj slici guza ravna, ni nema ju 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare