Show

Komentari 63

Ava pokazala dečka i njegove gaće: Skrivala vezu s Turčinom

Ava pokazala dečka i njegove gaće: Skrivala vezu s Turčinom

Hrvatska starleta i manekenka nedavno je svojim obožavateljima htjela održati stritpiz uživo, a sad ih je šokirala izjavom da je u vezi već duže vrijeme...

Starleta i manekenka Ava Karabatić (31) o svojem ljubavnom životu ne govori puno. Nekoliko je puta izjavila da nema dečka što pokazuje i njezin sadržaj na društvenim mrežama. No, ovaj put je šokirala obožavatelje fotografijom koju je objavila na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

S obzirom na to da je nedavno mamila svoje pratitelje obećanjima da će izvesti striptiz na društvenim mrežama, oni su ostali poprilično šokirani kad je otkrila kako je već neko vrijeme u vezi s turskim influencerom Khaledom Alijem. Ava je objavila fotografiju donjeg rublja svojeg dragog i tako dala do znanja koliko je sretna u vezi. 

- I došao je trenutak kojeg ste svi očekivali. U vezi smo već duže vrijeme, ali nismo to objavljivali javno jer smo i ja, i on javne osobe i karijeru smo gradili samostalno. Khaled, volim te - poručila je Ava na društvenim mrežama, a uskoro je fotografiju starlete podijelio i Khaled na društvenim mrežama. 

Ne zna se koliko je dugo par zajedno, no čini se kako vode vezu na daljinu. Khaled živi u Bejrutu, a na društvenim mrežama ga prati 68 tisuća ljudi. 

Podsjetimo, Ava se htjela kandirati na posljednje predsjedničke izbore, no nije uspjela skupiti 10.000 potpisa. Na društvenoj mreži je otkrila kako želi zabraniti abortus nakon 6. tjedna trudnoće, uvesti seksualni odgoj u škole, zaštititi životinje i kazniti ljude koji ih maltretiraju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci