To je to što me zanima!

Avin otac: Ona je razmažena i emotivna, ali sigurno nije luda

Nismo mi slali Avu u realityje, to je isključivo njezina želja. Mi smo je odgovarali od toga, ali ona uvijek radi po svome, otkrio je Ivica Karabatić za srpski Blic
Vidi originalni članak

Histerično ponašanje, plakanje, Avino šetanje po kući bez odjeće, sve je to uznemirilo stanare Big Brother kuće. Nakon što su neki od njih komentirali da je Ava dijete iz obitelji prevaranata javio se Avin tata koji je za srpski Blic izjavio da ne razumije kako netko može komentirati njega i njegovu obitelj ako ga ne poznaje. 

- Nismo mi slali Avu u realityje, to je isključivo njezina želja. Mi smo je odgovarali od toga, ali ona uvijek radi po svome. Ava nije luda. Možda je razmažena i emotivna, svojeglava je i njezino ponašanje nikad ne možete predvidjeti, ali luda kako neki ukućani govore, nije. Prošla je sve potrebne testove prije ulaska u kuću. Ona ima svoje trenutke, ali ja nisam u njezinoj glavi - zaključio je Avin otac za srpski Blic. 

Dio stanara misli da je sve što Ava radi jedna velika gluma. 

- Ja bih jako volio da glumi sve što radi, ali nažalost, to nije tako. Ista je i u našoj kući. Voli pozornicu i tako se ponaša, često gleda u kamere - rekao je Ivica Karabatić. 

Vendi: Ava se živcira jer joj uloga klizi iz ruku

Stanari su pola dana razgovarali o Avinom ponašanju. 

- Ona se ne živcira zbog odnosa sa Željkom, nego zbog toga što joj uloga ne ide onako kako bi trebala - rekla je Vendi u razgovoru s blizancima Željkom i Žarkom, a Žarko se s njom složio. 

- Neću dozvoliti da mi uništi brata, Ava ima bipolarni poremećaj - rekao je Žarko. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • crveni lak 23.04.2013.

    neznam kako je mogla proc psihicki test za ulazak u kucu kad je nostop uplakana i zeljna paznje. stbilni ljudi to ne rade ona je cisto radi show programa tu, jer je nestabilna psihicki i sta jon kazu to i napravi prema tome treba curu navrime poslat doma i kod psihijatra da ozdravi ako je to moguce te treba tuzit srbe jer iskoristavaju jadne ljude koje misle da su zvjezde ali su predmet izrugivanja.

  • nelly sb 22.04.2013.

    ne normalna obitelj,roditelji,rezultiraji nenormalnim djetetom...

  • loco ono 22.04.2013.

    Čovik ka da je član onih Right Said Fred. Aaaaaahahahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare