To je to što me zanima!

Axl u bolovima: Jeste li ikada vidjeli veću modricu od ove?

Axl Rose na Twitteru je pokazao modrice koje je 'zaradio' tijekom divljeg vikenda u Moskvi. Pao je i ozljedio tetive koljena, no već u četvrtak bend nastupa u Dublinu
Vidi originalni članak

Frontmen Guns N' Rosesa, Axl Rose (50), na Twitteru je pokazao modrice koje je 'zaradio' na nozi tijekom divljeg vikenda u Moskvi. Roker je modrice pokazao nakon što je ostatak benda otputovao bez njega u Dublin u kojem nastupaju u četvrtak navečer.

- Možemo li reći da je to hematom - napisao je Axl ispod fotografije. 

Pjevačev agent objavio je kako je Axl pao i ozlijedio tetivu koljena. 

- Trebali su mu pružiti medicinsku pomoć zbog gadne ozljede i zato nije mogao letjeti s ostatkom benda - otkrio je izvor.

Članovi benda u petak i subotu partijali su nakon nastupa u Moskvi. Obožavatelji su se žalili jer je Axl na pozornicu kasnio više od dva sata, no unatoč tome koncert je bio uspješan. Nakon nastupa u Dublinu, bend će sljedeća dva tjedna nastupiti u Nottinghamu, Liverpoolu, Newcastleu, Glasgowu, Birminghamu, Manchesteru i Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zvončica1 17.05.2012.

    on se ofuca skroz....ali gunsi su zakon!!!!!!!

  • SrdanKaruzic 17.05.2012.

    najprecjenjeniji band ikad, nista specialno ni on ni onaj slash, ima 300 gitarista koji ga jedu za dorucak, gays with roses, nirvana i sad bieber ista pasta drugo pakovanje...

  • Domi16 17.05.2012.

    Ma šonjo, nadrogirao se i napio i kak onda nebi pao ... :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare