To je to što me zanima!

B. Alić sam sebe na šanku opalio desnicom u glavu

Svjedoci iz Stare vure ispričali su da su vidjeli Alića. Te večeri bio je bos i bez masnica. Alić tvrdi da ga je Ivanda nokautirao dan ranije u garderobi na setu
Vidi originalni članak

Ušetao je u restoran Stara vura u petak između osam i devet navečer. Na nogama je imao samo čarape, tvrde svjedoci iz Kumrovca. Ekipa “Ratkajevih” spava u tamošnjem hotelu pa je Božidar Alić svratio na piće u prizemlje. Gosti restorana prisjetili su se da je te večeri vani kišilo. Alićeve čarape ostavljale su mokre tragove po podu.
- Sjeo je za šank, naručio gemišt i počeo se sam sa sobom svađati i vikati: 'Nebu mene nitko je... !’. U jednom trenutku iz čista mira udario se svom snagom šakom u glavu. U trenutku ga je oblila krv. Dvojica gostiju koji su sjedili u kutu za stolom ustali su i dotrčali do njega. Možda su čak bili njegovi znanci. Uhvatili su ga ispod ruke i doslovno iznijeli van. Čuo sam da su mu rekli; 'Ajde van da se ne sramotiš!’. Strpali su ga u auto i odvezli, a nakon toga se više nisu vraćali.
Kad je ušao u restoran, nije imao nikakvih modrica - tvrde sugovornici koji su htjeli ostati  anonimni.
- Jako sam umoran i nemam komentara. Nastavit ću snimanje s Ivandom jer sam profesionalac, a sud će reći svoje - kaže Alić.

IVANDINI KOLEGE O NJEGOVOJ NARAVI:
ALIĆ NA SETU NIJE IMAO MODRICU
Nakon incidenta Ivanda i Alić  snimili su još tri scene u kojima se vidi da Alić nema modricu na licu. Ivanda će ih priložiti na policiji kao dokaz da nije pretukao glumca. Redatelj neće inzistirati na Alićevu odlasku iz serije jer Alić, koji je u invalidskoj mirovini, ne bi imao od čega živjeti.

ZRINKI JE IVANDA DRUGI OTAC
Zrinka Cvitešić s redatelj Brankom Ivandom snimala je “Konjanika”. Ivanda je za Zrinku, kako kaže, drugi otac.
- Opisala bih ga kao najboljeg čovjeka na svijetu - kazala je.

BRANKU SU OD ALIĆA OTIŠLI ŽIVCI
Krsto Papić i Branko Ivanda dugogodišnji su prijatelji i kumovi.
- Alić je sjajan glumac, ali naporan čovjek. Branko nije tukao Alića, ali su mu od njegova razmažena ponašanja otišli živci - kaže Krsto.

GLUMAC SKLON SAMOOZLJEĐIVANJU?
RAZBIO SI GLAVU GLASOVIROM
Prije 25 godina Ivanda je snimao televizijsku seriju “U logoru”. U seriji je glumio i Božidar Alić. Već tada je bio ekscesan i sklon samoozljeđivanju. Namjerno si je razbio glavu poklopcem glasovira.

U DUBROVNIKU PAO NIZ STUBE
Na Dubrovačkim ljetnim igrama 1997. Alić je s pokojnom Enom Begović pripremao predstavu “Dvostruka greška”. Nekoliko dana prije premijere pao je niz stube i nije mogao igrati. Navodno se sam bacio.

ŽELIO PREKINUTI PREDSTAVU
Na premijeri “Zapadnog pristaništa” u Gavelli prijetio je prekidom predstave ako fotografi ne iziđu van. Nekoliko godina ranije ravnatelj kazališta unajmio je zaštitare da se ne potuče s ansamblom.

>> BRANKO IVANDA ĆE TUŽITI ALIĆA ZBOG KLEVETE

Idi na 24sata

Komentari 26

  • socijaldemokrat 789 15.01.2008.

    Nemogu vjerovati da još neki ljudi u lijepoj našoj ne shvaćaju zašto uljuđene i kulturene europske zemlje članice EU koriaste i naj maji razlog da nam prolongiraju ulazak u eurosku obitelj jer savko malo u nas iskrsne neki Mamić Alić,Kirin i ini drugi dal napušeni,nacugani i ne odgjeni tipovi koji u društvenom životu na našu veliku žalost još uvijek vode glavnu riječ bilo u sportu, kulturi ili politici. Dok se takvi tipovi ne smjesta na adekvatna mjesta bilo bolnice, komune , zatvore i slično minećemu ućini u jednu eurio asocijaciju. Pozdrav iz Siska gdje je ovih dana lokalni HSP-e ima svoj početak kraja ,a to su oni tipovi koji su necivilizirano prije dvije godine upali u zgradsku vijećnicu predvođeni još jednim nekulturnim lokalnim HDZ-ovim političerem, a degutantno mi je i spominjati njegovo ime.

  • yager 15.01.2008.

    Izgleda da mu je dosadilo da mu drzava placa mirovinski i zdravstveno osiguranje pa hoce mirovinu,tko zna mozda je zaradio PTSP nekad negdje kao i vecina koja se poziva na tu bolest,a ne znaju kako je to tesko stanje

  • muskarac 15.01.2008.

    Aliću je klub boraca najbolji film ikad......... hahahaha (oni koji su ga gledali znaju na šta mislim) hahahahaha Filmovi očito nisu dobri ni da ga gledaju pojedini odrasli hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare