Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

B. Alić sam sebe na šanku opalio desnicom u glavu

Svjedoci iz Stare vure ispričali su da su vidjeli Alića. Te večeri bio je bos i bez masnica. Alić tvrdi da ga je Ivanda nokautirao dan ranije u garderobi na setu

24sata
Foto: 24sata
26 komentara

Ušetao je u restoran Stara vura u petak između osam i devet navečer. Na nogama je imao samo čarape, tvrde svjedoci iz Kumrovca. Ekipa “Ratkajevih” spava u tamošnjem hotelu pa je Božidar Alić svratio na piće u prizemlje. Gosti restorana prisjetili su se da je te večeri vani kišilo. Alićeve čarape ostavljale su mokre tragove po podu.
- Sjeo je za šank, naručio gemišt i počeo se sam sa sobom svađati i vikati: 'Nebu mene nitko je... !’. U jednom trenutku iz čista mira udario se svom snagom šakom u glavu. U trenutku ga je oblila krv. Dvojica gostiju koji su sjedili u kutu za stolom ustali su i dotrčali do njega. Možda su čak bili njegovi znanci. Uhvatili su ga ispod ruke i doslovno iznijeli van. Čuo sam da su mu rekli; 'Ajde van da se ne sramotiš!’. Strpali su ga u auto i odvezli, a nakon toga se više nisu vraćali.
Kad je ušao u restoran, nije imao nikakvih modrica - tvrde sugovornici koji su htjeli ostati  anonimni.
- Jako sam umoran i nemam komentara. Nastavit ću snimanje s Ivandom jer sam profesionalac, a sud će reći svoje - kaže Alić.

IVANDINI KOLEGE O NJEGOVOJ NARAVI:
ALIĆ NA SETU NIJE IMAO MODRICU
Nakon incidenta Ivanda i Alić  snimili su još tri scene u kojima se vidi da Alić nema modricu na licu. Ivanda će ih priložiti na policiji kao dokaz da nije pretukao glumca. Redatelj neće inzistirati na Alićevu odlasku iz serije jer Alić, koji je u invalidskoj mirovini, ne bi imao od čega živjeti.

ZRINKI JE IVANDA DRUGI OTAC
Zrinka Cvitešić s redatelj Brankom Ivandom snimala je “Konjanika”. Ivanda je za Zrinku, kako kaže, drugi otac.
- Opisala bih ga kao najboljeg čovjeka na svijetu - kazala je.

BRANKU SU OD ALIĆA OTIŠLI ŽIVCI
Krsto Papić i Branko Ivanda dugogodišnji su prijatelji i kumovi.
- Alić je sjajan glumac, ali naporan čovjek. Branko nije tukao Alića, ali su mu od njegova razmažena ponašanja otišli živci - kaže Krsto.

GLUMAC SKLON SAMOOZLJEĐIVANJU?
RAZBIO SI GLAVU GLASOVIROM
Prije 25 godina Ivanda je snimao televizijsku seriju “U logoru”. U seriji je glumio i Božidar Alić. Već tada je bio ekscesan i sklon samoozljeđivanju. Namjerno si je razbio glavu poklopcem glasovira.

U DUBROVNIKU PAO NIZ STUBE
Na Dubrovačkim ljetnim igrama 1997. Alić je s pokojnom Enom Begović pripremao predstavu “Dvostruka greška”. Nekoliko dana prije premijere pao je niz stube i nije mogao igrati. Navodno se sam bacio.

ŽELIO PREKINUTI PREDSTAVU
Na premijeri “Zapadnog pristaništa” u Gavelli prijetio je prekidom predstave ako fotografi ne iziđu van. Nekoliko godina ranije ravnatelj kazališta unajmio je zaštitare da se ne potuče s ansamblom.

>> BRANKO IVANDA ĆE TUŽITI ALIĆA ZBOG KLEVETE

Naši partneri pišu
Message