To je to što me zanima!

Baby Lasagna apsolutni favorit! 'Ima hit koji može pobijediti, a na Doru došao kao rezerva...'

Domaći i strani obožavatelji oduševljeni su pjesmom i spotom Marka Purišića, poznatog kao Baby Lasagna
Vidi originalni članak

Veliki favorit ovogodišnje Dore, Baby Lasagna, u utorak je objavio spot za svoju pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim', a pozitivne reakcije pristižu sa svih strana. 

JOŠ NEMAMO NITI PJESMU, ALI... Kako Hrvatska može biti treća na kladionicama za Eurosong? Provjerili smo sa stručnjacima

U samo jedan dan pjesma je prikupila gotovo 290 tisuća pregleda. Komentari su puni podrške, što domaćih obožavatelja, što strane publike. 

- Belgijanac sam, ali postat ću Hrvat ako ova pjesma pobjedi na Dori. Moj pobjednik Eurovizije još od siječnja. Zagreb 2025 - napisao je strani obožavatelj, a njegov je komentar prikupio preko sto lajkova. 

- Iz Grčke sam i jako mi je žao što ne mogu glasati da ova pjesma prođe na Euroviziju. Obožavam i ne mogu prestati slušati - poručila je Baby Lasagni obožavateljica iz Grčke. 

- Volio bih da vidim ovo na Euroviziji, od mene 12 bodova! Pjesma je iznad svih ostalih, zaista. Pozdrav iz Sarajeva i sretno - napisao je obožavatelj iz BiH. 

Neki su se pak osvrtali na činjenicu da Lasagna nije bio niti u prvoj 'postavi' za Doru. 

ODABRALI PREDSTAVNIKE Hrvatska treća na kladionicama za Eurosong: Ove dvije zemlje su ispred nas, poslušajte pjesme

- Znači imaš u rukama pjesmu koja može i pobijediti na Eurosongu i ona ti uđe u finale kao prva rezerva. Nije ni čudo da smo europsko glazbeno zaleđe zadnjih 30 g. Idemo Lasagna - glasio je jedan od komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 34

  • gingi 22.02.2024.

    Ma sad će to tonči potegnuti veze da pobijedi na dori😆

  • exclamation mark 22.02.2024.

    Napravite članak o članovima žirija koji odabiru pjesme, to bi bilo zanimljivo. Mora da se radi o vrhunskim stručnjacima 😄 a Žaži treba ići posebna nagrada što spasila hrvatski plasman na Eurosongu 😄

  • kikooooooooo 22.02.2024.

    Jel se to opet ide o našem trošku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare