Obavijesti

Show

Komentari 5

Baby Lasagna novim spotom je izazvao salve komplimenata: 'Ovo je pobjednik Eurosonga!'

Baby Lasagna novim spotom je izazvao salve komplimenata: 'Ovo je pobjednik Eurosonga!'
13

Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, ovogodišnji je favorit za odlazak na Eurosong

Nakon što je jedan od najvećih ovogodišnjih favorita Dore, Baby Lasagna (Marko Purišić), objavio spot za svoju pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim', porasli smo na kladionicama za Eurosong! Treći smo. Euforija raste. Oduševljeni su Balkanci, ali i stranci, koji na društvenim mrežama imaju brojne riječi hvale. 

Muze kravu, nosi mačku i pleše u narodnoj nošnji: Favorit Dore Baby Lasagna snimio je spot
Muze kravu, nosi mačku i pleše u narodnoj nošnji: Favorit Dore Baby Lasagna snimio je spot

- Nakon objave spota Hrvatska je 3. na kladionicama za pobedu na Euroviziji. Ovo je povijesna šansa, ako sad ne pobijedite nećete nikada! - piše jedan fanova na YouTube-u.

- Odličan si Baby Lasagna! 12 bodova za tebe stiže iz Cipra - pišu dalje.

- Ovisna sam o ovoj pjesmi - priznaje Poljakinja.

- Ovo je pobjednik ovogodišnje Eurovozije, čestitam Hrvatska! - navode dalje.

- Legendarno! 12 bodova od Ukrajine - stoji u komentaru.

- Najbolji susjedi, 12 bodova od Slovenije - zaključuju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5
Ivančica Pahor: Pobijedit ću rak zbog svoje majke i kćeri...
BIVŠA MISICA ZA 24SATA

Ivančica Pahor: Pobijedit ću rak zbog svoje majke i kćeri...

Ivančici su nedavno otkrili karcinom limfnih čvorova. Primajući satima kemoterapiju smogla je snage pričati o svojoj borbi
Otto, Selma i Egon završili su u strest testu, a Krunoslav je oduševio žiri u 'MasterChefu'
'Ispunio sam cilj, pobijedio sam sam sebe'

Otto, Selma i Egon završili su u strest testu, a Krunoslav je oduševio žiri u 'MasterChefu'

Kandidati su u samo tri minute morali prikupiti namirnice, a zatim u 60 minuta osmisliti jelo s najmanje tri komponente, u kojima je jedna morala biti upravo tehnika koju su dobili