To je to što me zanima!

Baby Lasagna imao novi kostim u Londonu! Publika oduševljena njime: 'Ovo je najbolje do sad!'

Za razliku od nastupa u Madridu, hrvatski predstavnik je u Londonu na pozornicu izašao u drugačijem kostimu koji pomalo nalikuje onome u kojem je pobijedio na Dori
Vidi originalni članak

Baby Lasagna sinoć je nastupio na još jednom PrePartyju, koncertu prije Eurosonga, i to u Londonu. Umaški glazbenik je promijenio nekoliko stvari u svojem nastupu, među kojima je i njegov kostim. Fanovi su ujedno primijetili kako je naš predstavnik, inače pravog imena Marko Purišić, posvijetlio i boju kose za ovaj nastup

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za razliku od nastupa u Madridu, Baby Lasagna ovog puta nije imao kostim koji je uključivao crveni prsluk, već bijelu košulju koja je pomalo nalik na kostim u kojem je nastupao na Dori. Uz košulju s naglašenim rukavima imao je i smeđe hlače. 

DRUGA BOJA KOSE Baby Lasagna oduševio novim izgledom, fanovi pohvalili: 'Sad izgleda baš svježe. Zgodan je!'

Izuzev toga, hrvatski predstavnik na Eurosongu je odradio još jedan vrlo energičan nastup, a kao i na prethodnom nastupu, uspio je rasplesati i raspjevati publiku. Na dijelu pjesme u kojem počne plesati već dobro poznat ples s rukom, publika je zaplesala s njime, a na kraju je, nakon upita voditelja, ponovno 'na suho' izveo svoj refren, a publika je u glas pjevala s njime. 

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Baby Lasagne u Umagu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fanovi su ovim njegovim nastupom oduševljeni! 

'Ne vidim nikog drugog kao pobjednika, osim njega!', 'Postao je tako samouvjeren, izgleda kao da baš uživa, bit će zvijezda', 'Ovaj kostim s velikim rukavima je najbolji do sad', 'Odličan nastup, bravo Marko, cijela Hrvatska je ponosna', samo su neki od komentara ispod jednog YouTube videa njegovog nastupa. 

Stanje na kladionicama je i dalje nepromijenjeno te je Baby Lasagna na drugom mjestu. Tamo je završio prošlog tjedna, i to nakon nastupa u Madridu kada su na prvo mjesto zasjeli Nemo i pjesma 'The Code'.

TKO IDE DALJE? Otvorili kladionice za polufinale Eurosonga: Evo što predviđaju za Baby Lasagnu, ali i za druge

Švicarska je rasla na kladionicama i par dana ranije te je prije Hrvatske prestigla i Italiju koju predstavlja Angelina Mango s pjesmom 'La Noia'. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VolbeatDbv 08.04.2024.

    Seinfeld, epizoda "The Puffy Shirt"...😂🤣😂

  • Kokolo Moj 08.04.2024.

    Trans . . .

  • starii_vatrogasec 0076 08.04.2024.

    Decko me malo podsjeca na Billy Idol ,samo po faci . 😜 Ak ne pobjedi budem razocaran . 🤠

Komentiraj...
Vidi sve komentare