To je to što me zanima!

Baby Lasagna podijelio fotku s majkom: 'Ona je jako ponosna'

Baby Lasagna osvojio je Doru s pjesmom 'Rim tim tagi dim', a sad je podijelio fotografiju s majkom koja mu je najveća podrška
Vidi originalni članak

Vjera mi je najvažnija u životu. Vjera i obitelj. Volim svoju obitelj, s njima sam u dobrim odnosima. Mama je ekstremno ponosna, pričao je tako Baby Lasagna u nedjelju navečer na konferenciji za medije nakon što je osvojio statuu Dore. Tjedan dana je proveo u Zagrebu, a jučer je stigao u Istru. Tamo su ga dočekali načelnik Đulijano Petrović i direktorica TZ-a Linda Grebac, uz ostale mještane Kaštelira i Labinaca.

KUPILI ISTI SAMPLE? Baby Lasagna za 24sata nakon ponovnih optužbi za plagijat: 'Nisam siguran o čemu on priča'

Mladi glazbenik kao najveću podršku ističe svoju obitelj, a sad je podijelio fotografiju s majkom, koja je, sudeći po kostimu kojeg nosi, nastala u backstageu Dore.

Osim obitelji, u njegovom pothvatu ga podržava i zaručnica Elizabeta koja je i napravila glazbeni spot za 'Rim Tim Tagi Dim'. Par uređuje kuću u Kašteliru, u blizini Poreča.

ŠALJIVI VIDEO Majka Dalibora Petka oduševila pratitelje! Zamaskirala se u Baby Lasagnu: 'Ovo je zakon!'

I u njegovom Umagu nestrpljivo čekaju njegov povratak. U gradu je osvanuo plakat s velikom fotografijom Baby Lasagne putem kojeg su mu i čestitali.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zutizgzg 29.02.2024.

    ponosna na sta tocno?

  • hromcan 29.02.2024.

    Svaka čast dečku ali to pjesma NIJE ZA EUROPU mada u tom natjecanju što ti je pjesma gluplje to bolje prolaziš.

  • KusNjega 29.02.2024.

    Aha....znači da je mami ukrao farbu za kosu, hihi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare